dilluns, 18 d’abril del 2011
BRUNYOLS DE VENT
Diumenge de Rams!!
Ahir la tarda la vam passar fent brunyols en família, mireu quina colla d'ajudants que tenia a part de la meva germana, que era l'encàrregada d'ensucrar-los, (ja veièu que generosa que va ser amb el sucre) visca el règim, jeje...
Aquest cop vam fer brunyols de vent, la recepta és d'una meva companya de thermomix, tots els van trobar boníssims.... molt tous i esponjosos, potser perquè els havíen fet ells però els dos petits i van fer un bon forat a la plata. Quina ventatge tenen que en 20 minuts de repòs ja és poden coure, no tens d'esperar hores i hores que llebi la massa.
Aquí us en deixo la recepta:
INGREDIENTS:
500 gr de farina de rebostería
2 pomes pelades i tallades a quarts
3 ous
2 cubilets de sucre (180 gr)
1 cubilet d'anís (licor)
1 sobre de llevadura royal
1 cubilet de llet
2 culleradetes de matafaluga i ciliandre barrejat
1 pessic de sal
la pell d'una llimona
oli d'oliva suau o de girasol per fregir-los
PREPARACIÓ:
1. Posem la pell de la llimona al vas i la ratllem uns 10 segons a velocitat 7-10.
2. Afegim la poma a quarts i la ratllem 15 segons a velocitat 4. Retirem i reservem
3. Posem les papallones, els ous, el sucre al vas i programem 2 minuts, velocitat 3.
4. Afegim l'anís, la llet, la matafafula, el ciliandre, el polsim de sal i programem 1 minuts, 37º, velocitat 3.
5. Incorporem les pomes, la farina, el sobre de royal i remenem 1 minut, velocitat 3.
6. Deixem reposar la massa 20 minuts, escalfem l'oli i anem coent petites porcions.
7. Ensucrem i servim.
BON PROFIT!!!
Aquí us deixo la foto dels meus pinxes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Seguro que estaban deliciosos con esos pinxes no podia ser de otra manera.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Judith, m'encanten els bunyols de vent mmmmmmm em porto uns quants pequè jo no sé si en faré aquest any.
ResponEliminaPetonets
Holaaa!!!...quants díes sense poder pasar per la teva cuina, pero veig que arrivo en un bon moment.
ResponEliminaI si la teva germana ha sigut generosa amb el sucre, pero es la gracia dels brunyols.
Suposo que es la recepte q vas enviar.me per mail???
Moltes gràcies.
Un petonet
Caray que buenos!!! y con esos cocineros reposteros asi cualquiera! jaja
ResponEliminaMe habría encantado probarlos! Hummmmm...
Besitosss
M'encanten els brunyols i de sucre tenen el just, sinó no són autèntics;-))
ResponEliminaPetonets
Un luxe tenir aquests ajudants, a qualsevol no els hi surten bé així;-) Un han quedat preciosos! Saps que no n'he fet mai? Només pensar amb el llevat i el fregit ja surto corrents!
ResponEliminaUna abraçada!
Ma che delizia!!! Molto carine anche le foto :-)
ResponEliminaEm recordan a la meva infantesa que els feia la meva mare.
ResponEliminaAmb aquest equip a la cuina segur que estaven boníssims.
Petons,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
què bons els brunyols! i quin luxe d'ajudants ;)
ResponEliminache que booo, un beset.
ResponEliminaQue bé que s´ho pasen a la cuina ,deuen estar encantats de tenir una cuinera tan especial com tu .No n'he fet mai de brunyols de vent però pot ser una bona opció i ho provaré.Bona setmana santa.Petons.
ResponEliminaQue ricoooo!!! Con esos cocinillas tenían que estar deliciosos.
ResponEliminaUn besiño.
Judith tu ja t'has adelantat amb el brunyols eh ¡¡¡.ara que amb aquests pinxes tan guapus segur que els vareu fer en un moment. Mira ara mateix en menjaria uns quants.
ResponEliminaPetsns
Que lista.con esos pinches como no te van a salir esos buñuelos,así cualquiera....me gustan los niños en la cocina,tienen que entrar a menudo,son ideales,les encanta y aprenden a valorar a los alimentos y el trabajo que tenemos las mamás,no?
ResponEliminaFeliz semana santa
Cariños
Que guapos els bunyols... i els ajudants!
ResponEliminaQuin brunyols!
ResponEliminaApa que tens una bona colla d´ajudants! Jo els farè divendres i ja pateixo, pq el meu petit ajudant ja voldrà "ajudar-me" i el que li agrada mes es veure com es fregeixen...
PEtons
Anna