Qui es pot resistir a un saltejat??
Es una recepta de thermomix ràpida, comode i sana a més de molt bona. A casa ens les mengem així acompanyades d'un tros de carn o peix però si voleu aquesta recepta també va molt bé per fer farcits, amb empanaedes, pasta de full etç...
INGREDIENTS:
400 gr d'albergínia
200 gr de ceba
50 gr d'oli d'oliva
1 grapat de pinyons
sal i orenga
PREPARACIÓ:
1. Tallem les albergínies a rodelles i les salem perque deixin anar l'amargor, les rentem amb aigua i les posem al vas programem 4 segons a velocitat 4. Retirem i reservem.
2. Ara posem la ceba i programem 4 segons a velocitat 4, afegim les albergínies, l'oli, la sal, el pebre, el grapat de pinyons i una culleradeta d'orenga. Programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop a acabat el temps les posem al cistellet perquè escorrin tot l'oli.
BON PROFIT!!!
Qué pinta más rica, me gusta como queda. besitossss
ResponEliminauna pinta super rica. Bss
ResponEliminaEs la recepta perfecta, ràpida, fàcil i el millor, boníssima!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Guauuuuu berenjenas¡¡¡ me encantan¡¡ un gran plato, un besazo, Teresa
ResponEliminaQue bones, i es fan soles!
ResponElimina"fem un mos" Sión
ResponEliminaUn saltejat sa i nutritiu
Petons
Les alberginies m'agraden molt ,serà una recepta perfecte per provar .Una abraçada.
ResponEliminaMmmm! M'encanta l'albergínia i, amb aquesta presentació, fins i tot el meu marit se la menjaria encantat!
ResponEliminaPetons!
Anna
A mi no mha quedat tan negre, tot i que hi he posat 5 minuts més.. ha quedat bullit, què puc fer?
ResponElimina