dilluns, 20 de juny de 2011

SALTEJAT D'ALBERGINIA

Qui es pot resistir a un saltejat??
Es una recepta de thermomix ràpida, comode i sana a més de molt bona. A casa ens les mengem així acompanyades d'un tros de carn o peix però si voleu aquesta recepta també va molt bé per fer farcits, amb empanaedes, pasta de full etç...

INGREDIENTS:

400 gr d'albergínia
200 gr de ceba
50 gr d'oli d'oliva
1 grapat de pinyons
sal i orenga

PREPARACIÓ:

1. Tallem les albergínies a rodelles i les salem perque deixin anar l'amargor, les rentem amb aigua i les posem al vas programem 4 segons a velocitat 4. Retirem i reservem.

2. Ara posem la ceba i programem 4 segons a velocitat 4, afegim les albergínies, l'oli, la sal, el pebre, el grapat de pinyons i una culleradeta d'orenga. Programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop a acabat el temps les posem al cistellet perquè escorrin tot l'oli.

BON PROFIT!!!

9 comentaris:

  1. Qué pinta más rica, me gusta como queda. besitossss

    ResponElimina
  2. Es la recepta perfecta, ràpida, fàcil i el millor, boníssima!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Guauuuuu berenjenas¡¡¡ me encantan¡¡ un gran plato, un besazo, Teresa

    ResponElimina
  4. "fem un mos" Sión

    Un saltejat sa i nutritiu
    Petons

    ResponElimina
  5. Les alberginies m'agraden molt ,serà una recepta perfecte per provar .Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Mmmm! M'encanta l'albergínia i, amb aquesta presentació, fins i tot el meu marit se la menjaria encantat!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  7. A mi no mha quedat tan negre, tot i que hi he posat 5 minuts més.. ha quedat bullit, què puc fer?

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.