Espero que us agradi!!!
INGREDIENTS:
Per la massa:
La pell de mitja llimona nomès la part groga
200 gr de llet
1/2 culleradeta de sal
1 cullerada de sucre avainillat
50 gr de mantega
1 ou
25 gr de llevat prensat fresc
350 gr de farina de força
2 cullerades soperes de sucre
Per decorar:
Crema pastíssera
fruita confitada
sucre
PREPARACIÓ: (amb thermomix)
1. Posem les dos cullerades de sucre al vas juntament amb la pell de la llimona, ratllem 20 segons velocitat 5-10.
2. Afegim la llet, la sal, el sucre avainillat, la mantega i programem 1 minut, 37º, velocitat 3.
3. Incorporem l'ou i la llevadura programem 20 segons velocitat 3. Afegim la farina i remenem 15 segons velocitat 6.
4. A continuació amassem programant 2 minuts, velocitat espiga. Deixem reposar la massa al vas fins que dobli el seu volum (1 hora aprox)
5. Forrem la safata del forn amb paper vegetal, posem la massa al cim i l'estirem donant-li forma ovalada o rectangular deixant-la d'uns 2 cms de gruix. La decorem amb la crema o senzillament amb les fruites confitades i el sucre, la deixem llevar una horeta més.
Precalentem el forn a 180º
6. Posem la coca a coure uns 30 minuts aproximadament, i ja estarà llesta per devorar.
Bon profit!!!
Aquí us deixo una foto de la massa ja llevada, li donem forma decorem i ja cuita.
doncs una bona manera de tornar!!! que bones que són les coques!!!! si vols a Memòries d'una cuinera aquest mes estem recopilant receptes de coca de sant Joan, només has de deixar un comentari amb l'enllaç. Petonets guapa
ResponEliminaFa goig veure tantes coques, oi? nosaltres també l'hem fet de brioix amb crema.
ResponEliminaPetonets
Yo me he quedado sin hacerla y eso que tenía el propósito. Seguro que estaba buenísima, a mi la crema me encanta.
ResponEliminaUn besito
muy rica. Que pinta. bss
ResponEliminaOhhh quina bona pinta!!!!!!! és la que més m'agrada, amb crema ummm.
ResponEliminaPetonets
La tengo pendiente de preparar, te ha quedado muy rica. besitosss
ResponEliminaQuin brioix més bonic es veu...i farcida amb molt de gust!. Encara no he fet brioix però amenaço en fer-ho...prenc nota!A reveure.
ResponEliminaHola judiht t'ha quedat preciosa la coca, mira ara mateix n'agafaria un trosset per berenar .
ResponEliminaPetons¡¡¡
quina coca més bona!!!
ResponEliminaOle quina coca, i amb crema, com m'agrada a mi!
ResponEliminaCaram quina coqueta. És light, oi? ;)
ResponEliminaPetonassos!