dilluns, 29 d’agost de 2011

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I GALETES MARIA


Avui us deixo un pastís molt ràpid i bo!!!
I el més important de tot és que no necessita forn que amb aquestes calors....qualsevol encèn el forn.
Font: Magazine Thermomix juliol


INGREDIENTS:

1 rulo de galetes maria
caramel líquid (royal)
500 gr de nata líquida
250 gr de llet
1 tarrina de formatge fresc (tipus philadelphia)
150 gr de xocolata blanca
1sobre i 1/2 de cuajada royal
60 gr de sucre

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas, la trinxem uns segons a velocitat 7. Afegim la llet, la nata, el formatge, el sucre, els sobres de cuajada i programem 10 min, 100º, velocitat 3.

2. Mentre forrem un motlle desmotllable amb les galetes les banyem amb caramel líquid, posem una altre capa de galetes i les tornem a banyar amb el caramel.

3. Un cop és pari la màquina aboquem la mescla sobre les galetes amb compte de que no ens flotin, banyem amb més caramel líquid i posem virutes de xocolata negra pel cim. La deixem cuallar a la nevera un mínim de 4 hores.

Boníssima!!!


Us deixo un pas a pas:





8 comentaris:

  1. M'agrada molt com queda la galeta als pastissos. Amb deixo anotat aquest que amb xoco blanca mai l'he povat
    Petons

    ResponElimina
  2. Ostres que ràpida, prova-la que és boníssima!!!

    ResponElimina
  3. Que bo aquest pastis i que ràpid.L'hauré de probar¡¡¡
    Petons

    ResponElimina
  4. Hola,
    Amb xoxolata blanca mai l'he fet.
    El probaré.
    Salutacions :)

    ResponElimina
  5. Això de no haver d'engegar el forn m'agrada molt, aquest pastís s'haurà de fer a casa!

    ResponElimina
  6. Una pena que lleve queso porque la pinta es realmente deliciosa.
    Besitosss.
    ;-D

    ResponElimina
  7. Rápido, rico y con excelente presentación, no se le puede pedir más¡¡ Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  8. Ummmmmmmmmmm deliciosa justamente vengo de ver una tarta muy parecida ,ella no le ha puesto estas galletas ni el xocolate seguro que asi tambien esta de lujo.
    Bicos mil.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.