dimecres, 24 d’agost del 2011
CONFITURA DE TOMÀQUET I POMA VERDA sobre TORRADA AMB FORMATGE DE CABRA
Ja he tornat de vacances!! han sigut curtes però intenses.
He tingut temps per anar a la platja, passejar, gaudir de dos dies a Port aventura amb la família i com veièu de posar-me a la cuina a fer delicioses receptes. Avui us deixo una confitura ara a l'estiu és el millor temps per prepara-les perquè és quan les fruites i verdures estàn en el seu millor moment. Aquesta és de tomàquet amb poma verda nomès us puc dir que la proveu, és deliciosa!!
Font. Thermomix magazine agost
INGREDIENTS:
250 gr de tomàquets pelats i tallats a quarts
250 gr de poma Granny Smith pelada i tallada a quarts (és la verda àcida)
1 cullerada de suc de llimona
200 gr de sucre
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients a dins del vas i programem 30 minuts, 100º, velocitat 1. Quan acabi triturem uns segons a velocitat 5.
2. Per montar el plat farem unes torrades i l'acompanyarem amb formatge de cabra millor el de rulo.
Nota: Un truco per saber si ens a quedat ben espesa és mentre és cou la confitura posem un plat al congelador, un cop a acabat el temps programat i posem una cullerada de confitura a sobre el plat fred i comprovem que tingui la textura desitjada sino tornem a programar 5 minuts + a temperatura varoma, vel 1 per evaporar líquid.
Crec que és una de les milors confitures que he fet mai, el contrast dels ingredients amb el formatge de cabra lliguen a la perfecció!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Confitura de tomàquet i poma verda? Això no hi he tastat ma però pot estar bó!
ResponEliminaJeje, i jo estic apunt de començar-les! M'alegro molt que n'hagueu gaudit molt, per això són.
ResponEliminaNena, aquesta mermelada té molt bona pinta, i el toc de la poma??? ha de ser ben especial i ben bona! L'hauré de provar. Jo aquest any també n'he fet, i feina anys i anys que no feina. Això del blog t'anima a provar coses noves.
Una abraçada bonica! i ens veiem a finals de setembre.
quina combinació! poma amb tomàquet??? l'hauré de tastar! petonets i benvinguda
ResponEliminaQue bien que has disfrutado de estos días, y dos días de Port Aventura que maravilla¡¡¡ Ya nos queda menos para vernos. Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaBen tornada! Quina confitura més original, aquestes torradetes han de ser d'allò més refrescants!
ResponEliminaGracies Teresa ya tengo ganas de que llegue el dia!!!
ResponEliminaM.Angels són boníssimes anima't!!!
Carai quina bona idea aquesta de convinar el tomaquet amb la poma.Una més que provaré que de segur ens agradarà.
ResponEliminaM'he n'alegro que haguis disfrutat de les vacances.
Petons.