divendres, 12 d’agost del 2011
PUDING D'ESPÀRREGS VERDS I VACANCES!!
Per fi!!!
Ja s'acosten les meves vacances, el dilluns marxem un parell de dies amb les nenes a Portaventura, i la veritat elles estàn molt contentes però jo encara mes!!!!
Perquè estic d'un mandrós increible no tinc ganes de fer res! ni de cuinar!! que ja és dir !! però per això ja tinc la thermomix que em salva d'estar moltes hores a la cuina. Avui us deixo una recepta facilissima qüasi no porta feina ho fa tot la thermo i baixa amb calories molt important per les que estem fent la "operación bikini".
BON ESTIU I ENS VÈIEM A LA TORNADA!!!
INGREDIENTS:
300 gr d'espàrregs verds bullits (els podeu coure al varoma) ( 20 min, varoma, vel 1)
1 pot de llet evaporada ideal (nomès porta un 9% de matèria grassa)
5 ous
sal, pebre, nou moscada
PREPARACIÓ:
1.Escòrrem bé els espàrregs que no tinguin gens d'aigua, els podem posar sobre paper de cuina. Tallem les puntes per decorar el puding.
2. Posem a dins del vas la resta dels espàrregs, amb la llet la sal, el pebre i una miqueta de nou moscada (opcional) triturem 1 minut velocitat 7. Si no ens han quedat ben triturats tronem a programar 1 minut + a la mateixa velocitat.
3. Afegim els ous i remenem 10 segons a velocitat 3. Tot seguit programem 7-9 minuts depèn del tamany dels ous a 90º, velocitat 4.
4. Quan acabi el temps tornem a programar 2 minuts + aquest cop sense temperatura a velocitat 7 perquè ens quedi tot ben fi.
5. Inmediatament posem aquesta mescla en motlles individuals o un de gran piquem sobre l'encimera per treure tot l'aire i evitar que ens quedin forats a dins, el deixem refredar un mínim de 3 hores a la nevera.
6. Desmotllem decorem amb les puntes reservades i servim. Si voleu el podeu acompanyar amb maionesa però ja no serà tant light.
NOTA: Aquest puding el podeu fer de molts gustos diferents canviant els espàrregs per carxofes, brocolí, porro amb beicon etç....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que passis molt bones vacances i que gaudeixis molt d'aquests dos dies a Portaventura. Jo encara en tinc per 15 dies, fins el 29 d'agost no les començo.
ResponEliminaUna forta abraçada!
Ja arribaran Gemma no desesperis i moltes gracies!!
ResponEliminaMmmmmmmm que buena pinta tiene y preciosa presentación.
ResponEliminaSabes ahora tengo aquí a familia que viven en Olot.
Me parece una idea fantástica para hacer una comida con espárragos totalmente distinto a lo habitual. Felices vacaciones y nos vemos a la vuelta.
ResponEliminaCariños
En casa nos encanta los espárragos, asi que seguro esta receta encanta..
ResponEliminabesos!
Una maravilla¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaTiene que ser toda una delicia. Una manera diferente de comer espárragos.
ResponEliminaBesos.
Tot l'ho que sigui de receptes que portin verdures m'encanten.
ResponEliminaEt desitjo molt bones vacances,Que ho paseu molt bé a Port Aventura.Fins aviat.
Boníssim, i perfecte per ara, que elpots tenir preparat per quan arribes acalorat de la feina o... de la platja!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ah! I que tal per les meves terres?
ResponEliminaPrtAventura per les nenes perfecte!
PTNTS
Dolça