Aquesta recepta és molt bona, per mi són unes de les millors albergínies farcides que he menjat, són lleugeres i molt gustoses.
Aquesta recepta la vaig treure del magazine thermomix del mes d'agost.
INGREDIENTS: ( per 4 persones)
2 albergínies
1/2 culleradeta de sal
35 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
150 gr de ceba tallada a quarts
200 gr de tomàquet madur natural tallat a daus
1/2 culleradeta de sucre
4 fulles de alfàbrega fresca
pebre negre
120 gr de tonyina de llauna amb oli ben escorregut
formatge ratllat per gratinar
PREPARACIÓ:
1.Partim les albergínies per la meitat i les buidem amb una cullera o ganivet reservem la polpa. Les salem lleugerament i les posem al recipient varoma boca avall.
2. Posem l'all i l'oli al vas, triturem 3 segons velocitat 6. Sofregim 3 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Incorporem la ceba i trocegem 6 segons a velocitat 4.
4. Posem el recipient varoma al seu lloc i programem 5 minuts, varoma, velocitat 1.
5. Retirem el recipient varoma, obrim el vas afegim la polpa de l'albergínia i triturem 3 segons, velocitat 4.
6. Afegim el tomàquet triturat, la sal, el sucre, l'alfàbrega tallada amb les mans i el pebre. Situem el recipient varoma al seu lloc i programem 12 minuts, varoma, velocitat 1.
7. Un cop han passat els 12 minuts, retirem el recipient varoma i afegim la tonyina la vas remenem 3 segons a velocitat 3. Col.loquem les albergínies en una plata i les anem farcint les espolvoregem amb el formatge ratllat i les gratinem just abans de menjar.
BON PROFIT!!!
1.Partim les albergínies per la meitat i les buidem amb una cullera o ganivet reservem la polpa. Les salem lleugerament i les posem al recipient varoma boca avall.
2. Posem l'all i l'oli al vas, triturem 3 segons velocitat 6. Sofregim 3 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Incorporem la ceba i trocegem 6 segons a velocitat 4.
4. Posem el recipient varoma al seu lloc i programem 5 minuts, varoma, velocitat 1.
5. Retirem el recipient varoma, obrim el vas afegim la polpa de l'albergínia i triturem 3 segons, velocitat 4.
6. Afegim el tomàquet triturat, la sal, el sucre, l'alfàbrega tallada amb les mans i el pebre. Situem el recipient varoma al seu lloc i programem 12 minuts, varoma, velocitat 1.
7. Un cop han passat els 12 minuts, retirem el recipient varoma i afegim la tonyina la vas remenem 3 segons a velocitat 3. Col.loquem les albergínies en una plata i les anem farcint les espolvoregem amb el formatge ratllat i les gratinem just abans de menjar.
BON PROFIT!!!
Molto gustose, ciao :)
ResponEliminaQue buena pinta!! Hola Estany
ResponEliminaSomos dos cocinillas celiacos poco experimentados, nos hemos topado con tu blog,y nos a gustado tanto que somos seguidores!
Esta receta tiene una pinta estupenda, y sin Gluten!!
Pasate por nuestro blog, a ver que te parecen nuestras nuevas recetillas y si te gustan hazte seguidora también porfa!
Nuestra dirección es: http://elrincondelpaladar.blogspot.com/
Esperamos más entradas como éstas!
Sempre que he fet albergínies farcides les he fetes amb carn, m'agrada aquesta recepta amb tonyina, han de ser més lleugeres!
ResponEliminaUmmm que bones i que fàcils!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Gracies a totes per visitar-me, nomès us puc dir que aquestes albergínies són delicioses!!!
ResponEliminaPero que ricas!!! Me encantan las berenjenas rellenas, normalmente las hago de carne, pero de atún tienen que estar muy buenas.
ResponEliminaGracias por visitarme guapa!
Quines albergínies Judith! t'han quedta boníssimes!!!
ResponEliminaUn petó enorme
Per mi, millor que les farcides de carn!
ResponEliminaKola guapa!! molt bones aquestes albergínies, a mi m'agraden fins i tot més amb aquest farcit que amb carn. També moltes vegades en comptes de tonyina li poso un salmó en conserva (està on les llaunes de tonyina i el compro normalment al Carrefour). Veuràs que bones que estàn també així.
ResponEliminaUn petó, guapa.
Hola Mabel gracies amb per el consell. Ho provaré!!!
ResponEliminaUn mar y tierra estupendo. Me encantan las berenjenas y mas ahora que están de temporada.
ResponEliminaBesos.
Unes albergínies amb molt bona pinta
ResponEliminaPetons
Que bones!! :)
ResponEliminaPetons!
Bonissimes, les faig fer ahir i jo i la meva family et donem les gracies, per fer receptes tant bones.
ResponElimina