dilluns, 10 d’octubre del 2011
"BOLLOS PREÑAOS"
La recepta que avui us deixo no li he volgut traduir el nom, perquè crec que el nom que tenen és perfecte.
Són uns panets super tendres farcits de xoriç m'han agradat molt i us he de dir que al cap de dos dies encara és mantenien tendres.
La recepta la vaig treure del llibre Simplemente Espectacular de Thermomix, aquí us en deixo la recepta, espero que la gaudiu.
INGREDIENTS:
180 gr de llet
30 gr de llevat fresc
1 ou
100 gr de mantega a temperatura ambient
450 gr farina de força
2 culleradetes de sal
200 gr de xoriç fresc
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet al vas i programem 1 minut, 37º, velocitat 2.
2. Afegim el llevat i remenem 10 segons a velocitat 2.
3. Incorporem l'ou, la mantega i la meitat de la farina. Programem 30 segons, velocitat 6.
4. Afegim la resta de farina i la sal. Programem 2 minuts, vas tancat, velocitat espiga. Deixem reposar la massa dins del vas fins que dobli el seu volum.
5. Un cop a llevadt amb l'espàtula la fem baixar de les parets del vas i la tornem a amassar durant 1 minut, velocitat espiga.
6. Retirem la massa del vas i sobre una superfície enfarinada l'estirem i li donem forma de cilíndre. La tallem a porcions de 50 gr aproximadament cada una. Li donem forma de bola i posem un trosset de xoriç a dins.
Deixem reposar els panets sobre la plata del forn uns 20 minuts.
Precalentem el forn a 180º
7. Pintem els panets amb ou i els posem a coure al forn durant 15-20 minuts, fins que veièm que estàn dorats i cuits.
Bon profit!!
Us deixo un pas a pas:
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Judith, fan molt bona pinta, pero jo li posaria sobrasada.
ResponEliminaI tant Tat segur que també queden molt bons, gracies per visitar-me!!
ResponEliminaSe ven riquísimos con ese relleno....besitosss
ResponEliminaMe encantan!!! Te quedaron genial!!! Un besote guapa!
ResponEliminaMare meva que bons deuen ser ¡¡¡¡ y amb sobrasada també han que quedar riquissims ¡¡¡
ResponEliminaJudhit t'han quedat perfectes
molt bona pinta i si fossin de xoriç picant millor encara jeje
ResponEliminaBufa, quina pinta!
ResponEliminaJa hi faria caixalada. Ho he de provar
El nom és el que toca i els panets t'han quedat espectaculars!, semblen de forn professional.A reveure!
ResponEliminaQue ricos Judith¡¡¡ me quedo con la receta. Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaQué ricos. Les veo que dan mucho juego e infinidad de posibilidades estos bollitos rellenados y sin rellenar ¡me gustan!
ResponEliminaBesos.
T'han quedat maquísims!!!! a veure si m'animo. Molts petonets
ResponEliminaT'han quedat perfectes i de segur que han d'estar boníssims.
ResponEliminaPetons.
Ummmm divinos y seguro que deliciosos no hay mas que ver la foto.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Fa molt de temps que vull fer aquesta recepta i encara no l´he preparada, a tu t´han quedat magnífics!!! petonets
ResponEliminaGracies a totes per compartir amb mi les vostres opinions!!
ResponEliminaA mí los bollos preñaos me trasladan siempre mentalmente a los pueblos de Guadalajara, siempre compramos de esos bollitos cuando vamos a coger setas.
ResponEliminaMuy buena tu receta y las fotos geniales. Besos
Tens un marbre molt bonic :-)
ResponEliminaNosaltres vam fer una remesa de prenyaos per comunicar a família i amics que esperàvem la tercera filla, poca gent va captar la indirecta XDDD