Aquest va ser un dels postres que vam menjar el dia de la Festa major, personalment a mi em va agradar però si no ets un amant de l'arròs amb llet millor abstenir-se perquè no us agradarà, tot i que la convinació d'ingredients que porta casen a la perfecció!
Aquesta recepta va ser una de les que vam fer a la classe especial d'arrossos amb Thermomix.
Aprofito per presentar-la a memòries d'una cuinera que aquest més estan recopilant un munt de receptes d'arròs amb llet. Us recomano que i entreu a fer un vol quedareu parades del que és pot arribar a fer amb aquestes postres.
Aprofito per presentar-la a memòries d'una cuinera que aquest més estan recopilant un munt de receptes d'arròs amb llet. Us recomano que i entreu a fer un vol quedareu parades del que és pot arribar a fer amb aquestes postres.
INGREDIENTS: ( 8/10 persones)
140 gr d'arròs bomba
700 gr de llet
la pell d'una llimona
1 palet de canyella
100 gr de sucre
Mantega per untar el motlle
1 culleradeta de pa ratllat també pel motlle
3 ous
80 gr de farina d'ametlla
150 gr de cabell d'àngel
1 litre d'aigua per coure al vapor
PREPARACIÓ:
1. Posem les papallones al vas sobre les ganivetes. Afegim l'arròs, la llet, la pell de la llimona, i el palet de canyella. programem 35 min, 90º, velocitat 1.
2. Quan acabi afegim els 100 gr de sucre i tornem a programar 5 minuts, 90º, velocitat 1. Aboquem l'arròs amb llet sobre un vol retirem la pell de la llimona i el palet de canyella i el deixem refredar del tot.
3.Quan estigui l'arròs ben fred li afegirem els ous batuts, la farina d'ametlla i el cabell d'àngel, remenem amb l'espàtula amb moviments envolvents i ho posem en un motlle de plum-cake (prèviament engrassat amb la mantega i espolvorejat amb el pa torrat) que ens càpiga a dins del recipient varoma, el tapem amb paper d'alumini per evitar que ens caigui vapor a dins i el deixem a dins del recipient varoma.
4. Posem el litre d'aigua a dins del vas el recipient varoma a sobre i programem 60 minuts, varoma, velocitat 1.
5. El deixem refredar d'un dia per altre. Decorem amb caramel líquid o xocolata i fruits vermells.
BON PROFIT!!!
M'encanta l'arròs amb llet! de fet aquest mes a Memòries d'una cuinera hem proposat fer-ne, i no saps el munt de gent que ha dit que no li agradava!! amb lo bo que està. Em guardo aquesta recepta perqué em sembla boníssima, petonets. (Si t'animes a deixar la recepta a Memòries t'enllaçarem)
ResponEliminaFantàstic flam, ja saps que m'encanta l'arròs amb llet i aquesta versió em sembla tota una delícia!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Quina pintassa, i a més queda maquíssim!
ResponEliminaT'ha quedat preciós y segur que ben bó que ha de ser.
ResponEliminaRecords
Gràcies a totes pels vostres comentaris i Judith i tant que m'animo a deixar-lo a memòries d'una cuinera.
ResponEliminaSE ve riquísimo de verdad y el arroz con leche es de mis postres preferidos...me llevo un trocito. besitos y feliz semana...
ResponEliminaQue flan más original. Se ve espectacular y me encanta la idea.
ResponEliminaUn beso
ooohhh!! quina delicia!!! jo fa temps que tinc ganes de fer-lo però sempre em fa mandra!! m'agrada moolltt mooolt! petons
ResponEliminaque ricura de flan, y con qeu sabores mas buenos lo has combinado.
ResponEliminaademas te que quedado preciosa.
besosss guaapaa
Aquets dies els blocs ban plens de plats d’arròs amb llet, te molt bona pinta però jo no puc amb la llet, ho sigui que nomes mel miraré.
ResponEliminaPetons
Judith que rico y que presentación¡¡ Me encanta¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaBuenísimo me ha encantado esta receta.
ResponEliminaBesitos.
Que bé que ens hagis deixat l'enllaç al memòries, una aportació genial.
ResponEliminaPetons.
Me ha encantado la idea de que el arroz con leche haya cogido otra textura. Delicioso y dulce bocado.
ResponEliminaBesos.
Que esponjosidad más increible !!!
ResponEliminaLA COCINA DE LAS PINUINAS