Que tal???
Avui us presento els meus primers cake pops, són molt fàcils de fer, van perfectes per aprofitar restes en el meu cas unes magdalenes de xocolata, per fer la decoració deixeu anar l'imaginació jo m'he inspirat en el blog de Bakerella la reina dels cake pops són boníssims i super vistosos. M'ha agradat molt l'experiència segurament els repetiré amb altres gustos, colors i decoracions.
INGREDIENTS:
6 magdalenes seques, brioix etç...
2 cullerades de crema de cacao (nocilla, nutella)
Xocolata blanca per fer la cobertura
palets de xupa xups
topings variats
PREPARACIÓ:
1.Desfem les magdalenes amb les mans o si ho voleu fer més fàcil uns segons al thermomix a velocitat 5.
2. Afegim la crema de cacao i anem remenant fins que ens quedi una massa compacte que ens permeti fer boletes. Amb la thermomix remenem uns segons a velocitat 5. Anem fent boletes i les posem una estona al congeladors perque agafin duresa.
3. Desfem la xocolata blanca la bany maria o al microones en un vol fondo, treièm les boletes del congelador i amb el palet mullem la punta amb xocolata i la clavem a cada bola. Deixem endurir aquesta xocolata a la nevera així quan les decorem no ens rodaràn. Un cop ben freda anem banyant les boles a dins la xocolata blanca rodant perquè ens caigui l'accès de xocolata i per esperar que agafi una mica de duresa, ara tindrem els topings en vols anirem posant cada bola a dins la fem rodar una miqueta perquè se'ns i enganxin, les clavem en una esponja verda (l'especial per flors) i les deixem assecar del tot.
BON PROFIT!!!
És una manera genial d'aprofitar restes i són boníssims.
ResponEliminapetoents
Que monos y que bons han d'estar!! M'agrada molt com t'han quedat. Jo encara no n'he fet, diuen que és molt difícil i els hi he agafat por :( Els teus son molt macos!!
ResponEliminaPetons
Que dius ara!!! són molt fàcils no tenen cap complicació, anima't veuràs que divertit que és.
EliminaJudith
Judith te han quedado muy ricos, qué cucada, me han encantado. besitosss
ResponEliminaGracias guapisima!!
EliminaSE VEN BUENISIMOS!!!!!!,EN EL PRIMER FESTEJO QUE APAREZCA LAS HAGO (jiji).
ResponEliminaTE DEJO UN GRAN BESO.
TE INVITO A MI BLOG HAY ALGO QUE QUIERO COMPARTIR.
Ideal per aprofitar restes!! ....Amés t'han quedat molt macus i han de ser bonissimis.
ResponEliminapetons
Son boníssims prova'ls!!!
EliminaT'han quedat xulíssims!! i tenen una pinta per no parar de menjar ;)
ResponEliminaNosaltres encara no ens hem atrevit a fer-los, ens fa respecte, però ho tenim a la llista de coses pendents ;)
Són facils semblen molt complicats però no són molt senzills i divertits!!
Eliminasimplemente geniales y tan fáciles de hacer!!! Besos
ResponEliminaSón molt divertits ,es veuen super llaminers.
ResponEliminaLes coses que no hem fet mai creen respecta però un cop ho aconsegueixes et queda una satisfacció interior divina.
Au a menjar!
Una abraçada.
No n'havia sentit a parlar, però són molt divertits! Ve de gust clavar-los una mossegada!
ResponEliminaPetons!
Anna
Judith a tus niñas las debes tener encantadas¡¡¡ que bonitas te han quedado y seguro bien ricas, un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaSi estan riquisimas!!!
EliminaEi, quina cosa més guapa que has preparat, m'apunto a fer-ho a casa!
ResponEliminaJudith, jo aquest cap de setmana també en vaig fer per primer cop, per aprofitar els trossos de pastís que vaig retallar per tal que em quedés ben recte, i la veritat és que van agradar a tothom!
ResponEliminaFelicitats!
Jo n'he fet 2-3 cops amb resultats diversos... a vegades es trenquen i van a parar a la taula (això no vol dir, en absolut, que s'hagin de llençar, sinó que van a parar a la boca directament!).
ResponElimina