INGREDIENTS:
4 peres pelades tallades primes
80 gr de sucre glaç
80 gr de farina
200 gr de llet
1 culleradeta d' essència de vainilla o 1 de sucre vainillat
4 ous
Mantega pel motlle
PREPARACIÓ:
1. Precalentem la panificadora al programa de fornejat
2. Untem a cubeta amb mantega i anem posant capes de pera laminada.
3. Ara en el vas del thermomix farem el sucre glaç posant -lo a dins i programant 20 segons velocitat 5-10. Incorporem la farina i ho remenem uns segons a velocitat 3 per airejar la farina i unir-la bé amb el sucre. Afegim la llet els ous i la vainilla i remenem 15 segons a velocitat 4, aboquem aquesta mescla sobre la pera.
4. Posem la cubeta a dins de la panificadora que ja estarà calenta i tornem a programar el programa de fornejar que dura 1 hora. La deixem refredar a dins, desmotllem servim.
Nota: aquesta recepta la podeu coure al forn amb 35-40 minuts a 180º estarà cuita.
Wala, amb la panificadora!!! Aquí encara no hi he arribat, jeje, però s'haurà de provar perquè m'agrada la idea.
ResponEliminaUna abraçada!
Doncs si també si poden fer cosetes dolçes a la panificadora jeje prova-ho!!
EliminaDivinisimaaaaaaaaa y en la pani me encanta ,tomo nota para hacerla cuando compre las peras ,por que no las tengo en casa que si no ya mismo la hacia.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Gracias guapa ya veras que rica esta!!
Elimina¡Uy otra forma de usar la pani!.
ResponElimina¡Con lo desaprovechada que tengo yo la mía!.
Muchas gracias por compartir esta receta que además se ve super rica.
Pochoncicos.
A mi me pasaba lo mismo Wivith hasta que un dia mi marido me dijo que el horno gastava tres veces mas que la panificadora y con los tiempos que corren pense tienes que provarlo y el resultado es muy bueno!!
EliminaJo tinc la panificadora ficada a l'armari, ains.... però aquesta tarta al forn també ha de quedar perfecte.
ResponEliminaMuas!
Si Gemma la recepta original anava cuita al forn però el consum de la pani no té res a veure amb el del forn jeje
EliminaAquest pastin de pera ha de ser molt bó . Encara no he probat de fer cap pastis a la panificadora , així que hem guardo la recepta:
ResponEliminapetons
Doncs si Quima t'animo a que estrenis la pani x fer-lo, t'agradarà!!
EliminaQué bo!! Fa poc en vaig menjar un per primera vegada i em va encantar! em guardo la recepta :)
ResponEliminapetons
Gràcies x visitar-me!!
EliminaOstres, faig servir la "pani" cada dia per fer pa, però no se m'havia ocurregut fer-la servir per fer pastissos, m'agrada l'idea.
ResponEliminaAquest de pera em sembla boníssim i a sobre no dona cap feina, perfecte!!!!
Petonets
I tant queda boníssim!!
EliminaJudith te ha quedado riquísimo y la pera le da mucha jugosidad, me encanta y en la pani queda perfecto. feliz día de San Valentín
ResponEliminaUna cosa, yo cuando preparo los bizcochos en la pani (la mía es la Moulinex) utilizo el programa 14 de cocción solo y en 30-35 minutos se me suelen hacer todos, no sé qué programa has utilizado tú, lo digo porque igual ahorras tiempo con este programa que te digo yo. bueno de todas formas como te he dicho antes te ha quedado riquísimo. besitos guapa
ResponEliminaGracias por tus consejos MªJesus la mia es la del Lidl y el 12 es el programa de horneado he observado que si primero la precaliento me salen los bizcochos mas tostados seguro que la potencia no es la misma porque con 35 minutos me quedan muy blancos como si les faltara cocción.
EliminaAixò de coure la coca a la panificadora és perfecte! I fer-la amb peres ho trobo molt original!
ResponEliminaMªAngels és molt bona t'animo a que la provis!!
EliminaLa pera és de les poques fruites que al natural no m'agrada massa, però en pastisseria queda ben bona.
ResponEliminaPetonets
Si a casa també ens costa menjar pera en canvi al mig de coques sembla que entra millor!!
EliminaA mi me gusta mucho esa textura húmeda entre flan y bizcocho, además con lo finas que quedan las peras cocinadas........
ResponEliminaUn besito
Si esta buenisima!!
EliminaJudith, me encanta ésta receta pero para mí da igual ponerle pera, manzana o mango, me gustan todas!!
ResponEliminaBesos
Con mango!!! me has dado una idea, gracias
EliminaMira ja m'agrada judith, m'encanta que expliquis recetes a la panificadora ,perque gràcies a tu jo la tinc,i també vaig esperar l'oferta del lidel .
ResponEliminaUna recepta de l'ho més llaminera ,una més per provar.
Gràcies,petons.
Mmm, quina pinta més deliciosa i compacta. Estic salivant... me'n vaig a preparar berenars!
ResponElimina