dilluns, 6 de febrer del 2012

PASTÍS DE FRUITES


Quin fred!!!!!
Aquest dissabte vam anar a sopar a casa d'uns amics i jo com sempre em vaig oferir a portar les postres, l'anfitrio del sopar li agraden molt els dolços, vaig pensar que amb aquest postre l'encertaría perquè fer un dolç gaire carregós pel vespre després d'un sopar generós.... vaig creure millor que amb aquest pastís de fruita amb una crema de formatge se'ns posaria perfecte i la vaig ben encertar!!!!

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full
Crema del farcit:
150 gr de sucre
1/2 pell d'una llimona sense gens de part blanca
200 gr de nata líquida
200 gr de formatge fresc (Philadelphia)
4 ous
50 gr de maizena
Per decorar:
2 Kiwis
1 plàtan
5 maduixes
Glaçejat:
50 gr d'aigua
50 gr de sucre
2 cullerades de confitura (jo li vaig posar de préssec)

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1.Folrem un motlle amb la base de pasta de full la punxem amb una forquilla de la base i la posem a coure 15 minuts al forn fins veure-la ben rosseta, retirem i reservem.


2. Posarem el sucre al vas i el ratllarem 30 segons velocitat 5-10. Afegim la pell de la llimona i repetim l'operació.

3. Incorporem la resta dels ingredients i programem 7 minuts, 100º, velocitat 3. Si veiem que li costa espesseir li programem 2 minuts mes.

4. Aboquem aquesta crema sobre la base de pasta de full i la deixem refredar una estona. Un cop tèbia anem tallant la fruita i la decorem al gust de cadascú.


5. Ara farem el glaçejat posem els ingredients a dins del vas i programem 10 minuts, varoma, velocitat 2. Deixem refredar una miqueta i amb un pinzell anem pintant la superfície per donar-li brillo. La deixem a la nevera fins el moment de consumir.

BON PROFIT!!!




23 comentaris:

  1. Que maco amb els colors de la fruita!! Segur que estava boníssim, i com tu dius, sempre s'agaraeix un postre no molt empalagós després de sopar molt.
    Petons

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Pues si estava riquisima, no quedaron ni las migas!!!

      Elimina
  3. Que bonic que et va quedar! Aquests pastissos amb el contrast dels colors de les diverses fruites queden fantàstica i ademès són molt bons.

    Petons

    ResponElimina
  4. Aquesta no falla i uns colors preciossos.

    Muas!

    ResponElimina
  5. Judith te ha quedado riquísimo, muy vistoso y con el relleno muy cremoso. besitossss

    ResponElimina
  6. Yuuuuuumy!! Qué rico!! Tiene una pinta increíble... Esta me la apunto! Un abrazo. =)

    ResponElimina
  7. Que bo!! ..hummmmmm..... ara mateix n'agafai aun trosset i que maco. Amb la varietat de colors dela fruita queda mol bé.
    Petons

    ResponElimina
  8. Como para no acertar si tiene una pinta de pastelería.

    besos

    ResponElimina
  9. Fruita amb crema de formatge, havia de ser un èxiy segur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si MªAngels prova-la!,
      Quan vaig llegir la recepta vaig pensar formatge a la crema ufff quin gust deu tenir i la veritat és que li dona un toc molt bo i una textura molt mes cremosa!

      Elimina
  10. Que rico¡¡ con esta tarta nunca se falla, me gusta el cambio de la crema pastelera por la de queso, debe estar riquísima. Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si la verdad es que la crema con el queso le da un toque riquisimo!!

      Elimina
  11. Que lindas quedan las tartas de frutas, y la tuya no va a ser menos, me encanta como te quedó decorada, muy vistosa, me la guardo para el verano.
    un beso

    ResponElimina
  12. que bona m'encanten aquests pastisssos de fruita!! petonets

    ResponElimina
  13. Judith, quan vens a sopar a casa??? molts petonets bonica

    ResponElimina
  14. Con éstos siempre se triunfa :))
    buenísimo
    bss

    ResponElimina
  15. Quin colorido tan primaverenc,la veritat és que amb aquest fred ve molt de gust .
    Petons.

    ResponElimina
  16. Segur que la vas encertar, i no en van quedar ni les engrunes, fa molt bona pinta
    Petons

    ResponElimina
  17. Judith, com m'agraden aquest tipus de pastissos. A més m'ha cridat l'atenció la crema del farcit amb el formatge i la nata... penso provar-la.
    Petonets.

    ResponElimina
  18. Aquest tipus de pastissos sempre ens fa quedar bé, oi?
    Bona pinta, colors maquíssims, i gust boníssim! Què més volem?
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!! Qualsevol surt a comprar-los amb lo bé que queden i facils que són de fer.

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.