dilluns, 13 de febrer del 2012

PASTÍS DE PERA



 Avui toca una recepta molt bona i fàcil, si us agraden les peres o a casa els i costa de menjar fruita aquesta és una bona manera de consumir-ne, perquè porta 4 peres al seu interior. Jo la vaig coure a la panificadora ja que la recepta original va cuita al forn en un motlle de plum-cake. La vaig veure en una revista i em va cridar l'atenció per la seva senzillés no té cap complicació i és prepara amb ingredients que tots tenim a casa. Ara a casa em van dir que semblava més un flam que una coca i la veritat és què no s'equivocaven gaire perquè té una textura humida de dins i bastant compacte, us animo a provar-la!!!


INGREDIENTS:

4 peres pelades  tallades primes
80 gr de sucre glaç
80 gr de farina
200 gr de llet
1 culleradeta d' essència de vainilla o 1 de sucre vainillat
4 ous
Mantega pel motlle

PREPARACIÓ:

1. Precalentem la panificadora al programa de fornejat

2. Untem a cubeta amb mantega i anem posant capes de pera laminada.

3. Ara en el  vas del thermomix farem el sucre glaç posant -lo a dins i programant 20 segons velocitat 5-10. Incorporem la farina i ho remenem uns segons a velocitat 3 per airejar la farina i unir-la bé amb el sucre. Afegim la llet els ous i la vainilla i remenem 15 segons a velocitat 4, aboquem aquesta mescla sobre la pera.

4. Posem la cubeta a dins de la panificadora que ja estarà calenta i tornem a programar el programa de fornejar que dura 1 hora. La deixem refredar a dins, desmotllem servim.

Nota: aquesta recepta la podeu coure al forn amb 35-40 minuts a 180º estarà cuita.




27 comentaris:

  1. Wala, amb la panificadora!!! Aquí encara no hi he arribat, jeje, però s'haurà de provar perquè m'agrada la idea.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si també si poden fer cosetes dolçes a la panificadora jeje prova-ho!!

      Elimina
  2. Divinisimaaaaaaaaa y en la pani me encanta ,tomo nota para hacerla cuando compre las peras ,por que no las tengo en casa que si no ya mismo la hacia.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  3. ¡Uy otra forma de usar la pani!.
    ¡Con lo desaprovechada que tengo yo la mía!.
    Muchas gracias por compartir esta receta que además se ve super rica.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi me pasaba lo mismo Wivith hasta que un dia mi marido me dijo que el horno gastava tres veces mas que la panificadora y con los tiempos que corren pense tienes que provarlo y el resultado es muy bueno!!

      Elimina
  4. Jo tinc la panificadora ficada a l'armari, ains.... però aquesta tarta al forn també ha de quedar perfecte.

    Muas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma la recepta original anava cuita al forn però el consum de la pani no té res a veure amb el del forn jeje

      Elimina
  5. Aquest pastin de pera ha de ser molt bó . Encara no he probat de fer cap pastis a la panificadora , així que hem guardo la recepta:
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Quima t'animo a que estrenis la pani x fer-lo, t'agradarà!!

      Elimina
  6. Qué bo!! Fa poc en vaig menjar un per primera vegada i em va encantar! em guardo la recepta :)
    petons

    ResponElimina
  7. Ostres, faig servir la "pani" cada dia per fer pa, però no se m'havia ocurregut fer-la servir per fer pastissos, m'agrada l'idea.
    Aquest de pera em sembla boníssim i a sobre no dona cap feina, perfecte!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Judith te ha quedado riquísimo y la pera le da mucha jugosidad, me encanta y en la pani queda perfecto. feliz día de San Valentín

    ResponElimina
  9. Una cosa, yo cuando preparo los bizcochos en la pani (la mía es la Moulinex) utilizo el programa 14 de cocción solo y en 30-35 minutos se me suelen hacer todos, no sé qué programa has utilizado tú, lo digo porque igual ahorras tiempo con este programa que te digo yo. bueno de todas formas como te he dicho antes te ha quedado riquísimo. besitos guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tus consejos MªJesus la mia es la del Lidl y el 12 es el programa de horneado he observado que si primero la precaliento me salen los bizcochos mas tostados seguro que la potencia no es la misma porque con 35 minutos me quedan muy blancos como si les faltara cocción.

      Elimina
  10. Això de coure la coca a la panificadora és perfecte! I fer-la amb peres ho trobo molt original!

    ResponElimina
  11. La pera és de les poques fruites que al natural no m'agrada massa, però en pastisseria queda ben bona.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a casa també ens costa menjar pera en canvi al mig de coques sembla que entra millor!!

      Elimina
  12. A mi me gusta mucho esa textura húmeda entre flan y bizcocho, además con lo finas que quedan las peras cocinadas........
    Un besito

    ResponElimina
  13. Judith, me encanta ésta receta pero para mí da igual ponerle pera, manzana o mango, me gustan todas!!
    Besos

    ResponElimina
  14. Mira ja m'agrada judith, m'encanta que expliquis recetes a la panificadora ,perque gràcies a tu jo la tinc,i també vaig esperar l'oferta del lidel .
    Una recepta de l'ho més llaminera ,una més per provar.
    Gràcies,petons.

    ResponElimina
  15. Mmm, quina pinta més deliciosa i compacta. Estic salivant... me'n vaig a preparar berenars!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.