dimecres, 29 de febrer del 2012
RISOTTO AMB BOLETS
Un rissoto i marxant!!!
Les receptes de rissoto m'encanten, perquè són fàcils, ràpides i amb pocs ingredients tens un plat a taula boníssim per pocs diners. A més a casa els i agraden moltíssim, per tant èxit assegurat!!!
Font: 101 arrossos del món de Thermomix
INGREDIENTS:
Julivert fresc
1 ceba gran
40 gr d'oli d'oliva
250 gr de bolets variats congelats o en conserva
100 ml de vi blanc
350 gr d'arròs especial per rissoto (important perquè no és passa)
900 gr de caldo de verdures o aigua i pastilla de caldo calent
40 gr de mantega
25 gr de parmesà ratllat
PREPARACIÓ:
1. Posem el julivert al vas i el trinxem uns segons a velocitat 6. Retirem i reservem
2. Posem la ceba i la trocegem 5 segons a velocitat 4. Afegim l'oli, els bolets i rossegem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.
3. Incorporem l'arròs, el vi i tornem a programar 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
4. Afegim el caldo calent i programem 13 -15 minuts (depèn de com us agradi) 100º, gir esquerra, velocitat 1.
5. Posem en una safata i afegim la mantega i el parmesà per sobre remenem amb una espàtula, espolvoregem amb el julivert i servim.
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina gana que em fas venir.
ResponEliminaEls rissotos són el meu menjar preferit ,fet de totes les maneres,i aquest fa una pinta!
Salutacions.
el diumenge en vaig fer jo a casa, un risotto de ceps amb parmesà, jo vaig utilitzar caldo que tenia d'escudella i és de les vegades que més ens ha agradat
ResponEliminaptns
jo també sóc fan dels rissoto, i si inclouen bolets encara més!!! petons
ResponEliminaA mi también me encantan los risotto, qué textura más rica tiene el arroz y con los bolets el saborcito es estupendo. besitos guapa
ResponEliminaA casa també triomfa el risotto i amb bolets encara mes, boníssim!!!!
ResponEliminaPetonets
Ohhhh A mi també m'encanten els rissotos i aquest té una pinta boníssima!!!
ResponEliminaGràcies maca!
Petonets,
Vanesuky.
Soc una gran fan dels risottos, i aquest em far pensar que ho tinc tot per fer un aquesta mateixa nit!! Mil petons guapa
ResponEliminaEs boníssim proveu-lo!!! Veureu com a casa us fa la oLa!!
ResponEliminaUmmm aquest rissoto el faig molts cops, però sense la Thermomix, esta clar, queda bonissim
ResponEliminaPetons
¿Sabes que es uno de mis risottos preferidos? Me encanta el toque de la seta en la mezcla con el arroz.
ResponEliminaBesos.
Me encantan los risottos, y este con setas es de los más sabrosos. Te ha quedado con una pinta deliciosa, dan ganas de probarlo.
ResponEliminaUn beso