Quina setmana!!!
He estat fora uns dies a Madrid per feina i no he pogut fer res tot m'ha quedat enrere, el blog, la casa, tenia un munt de trucades a l'estètica, etç, etç...
Avui us deixo la recepta d'un arròs molt fàcil, ràpid i amb quatre ingredients bàsics.
INGREDIENTS:
1 ceba gran (200gr aprox)
50 gr de pebrot vermell
50 gr de verd
30 gr d'oli d'oliva
1 safata de xampinyons laminats
60 gr de vi blanc
350 gr d'arròs llarg
800 gr de caldo calent o aigua amb una pastilla de caldo
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, el pebrot al vas i triturem 4 segons a velocitat 5. Afegim l'oli i sofregim 4 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Incorporem el xampinyons i els ofeguem 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. Afegim el vi i programem 1 minut, varoma, gir esquerra, velocitat 1 sense posar el cubilet per tal que s'evapori l'alcohol.
3. Afegim l'arròs i el caldo calent, programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
BON PROFIT!!
Que ricoo, el arróz me gusta en todas sus versiones. Un fuerte abrazo guapa¡
ResponEliminaBen tornada, Judith! Un gran arròs ens has preparat!
ResponEliminaBones Judith, hi canviarè al nom i segur que a casa s'el menjaran. Fa molt bona pinta ja t'explicare.
ResponEliminaHi mira d' anar mes relexada, que son dos dies.