dimecres, 11 d’abril de 2012

SALSA BLANCA DELS KEBABS


Hola bones a tothom!!!
Avui us deixo una salseta per acompanyar carns, verdures, peix etç. La meva idea era imitar la famosa salsa de blanca que és posa en els Kebabs que té un punt de picant, a casa ens agrada molt sempre que anem a buscar Kebab volem aquesta salsa per acompanyar-lo.
Crec que l'he encertat bastant si assembla força i és molt bona a més té la particularitat que no porta ou així la podem guardar uns dies a la nevera sense patir per la salmonel·la.

INGREDIENTS:

300 gr d'oli de gira sol
150 gr de llet
2-3 grans d'all (depèn de si voleu més picant o menys)
1 branqueta de julivert fresc
1 culleradeta de sal
pebre al gust
unes gotes de vinagre

PREPARACIÓ:

1.Posem el julivert, els alls al vas juntament amb la llet, el pebre i la sal. Programem 1 minut, 37º, velocitat 5.

2. Amb el vas tapat posem una gerra a sobre apretem la funció bàscula i pesem l'oli, reservem.

3. Agafem el cubilet i li posem 50 gr d'aigua a dins fins a la ratlla, programem 2 minuts, 37º, velocitat 5,  i anem tirant l'oli per sobre la tapa del Thermomix amb el cubilet posat perquè ens vagi caiguen l'oli a poc a poc i ens quedi la salsa ben lligada, quan faltin pocs segons per acabar i posem unes gotes de vinagre.

4. Servim en una salsera.

BONÍSSIM!!









7 comentaris:

  1. Judith, esta molt ben presentat i te ser bona.
    A reveure.

    ResponElimina
  2. Doncs si Ramon, a casa els i agrada molt!!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt maca aquesta salseta, la provaré, a casa ens agrada MOLT!

    ResponElimina
  4. OOohh m'encanta la salsa dels kebabs, pero no pensava pas que es feia amb llet!! m'apunto aquesta recepta que m'agrada força!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roser, jo tampoc sabía que és feia amb llet però ho vaig preguntar a la mestressa dels kebabs i em va dir que era una mescla de iogurt (no huevo)i espècies.

      Elimina
  5. Em quedo amb la recepta ,encara que a mi no m'agraden els kebabs ,però ben segur que la faré servir per algún altre acompanyament.
    Gràcies Judith.

    ResponElimina
  6. Hola Judith,
    Jo pels kebab utilitzo una salsa de iogurt grega.
    Però aquesta teva fa bona pinta. L'hauré de provar.
    http://lacuinadesempre.blogspot.com.es/2011/08/salsa-de-iogurt.html

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.