Hola!!
Ja sabeu què m'encanta treballar les masses, avui us en deixo una de ben original un brioix amb forma de flor. La tècnica és de la Valentina Zurkan aquesta noia treballa les masses de maravella, la recepta és del llibre "pan y bolleria" amb Thermomix.
INGREDIENTS:
150 gr de llet
50 gr de mantega
3 rovells
20 gr de llevat fresc
400 gr de farina de força
50 gr de sucre
25 gr de mantega per untar
PREPARACIÓ:
1.Posem la llet al vas juntament amb la mantega, programem 1 minut, 37º, velocitat 2.
2.Afegim els rovells i el llevat remenem 10 segons velocitat 2.
3.Afegim la farina, el sucre i un pessic de sal, programem 2 minuts, espiga. El deixem llevar a dins del vas fins que dobli el seu volum.
4. Repartim la massa en 4 boles del mateix pes 170 gr aprox. cada una. Les estirem en forma de circumferència i les untem amb la mantega fosa per unir-les, les marquem amb dos creus us tenen de quedar 8 talls triangles però sense arribar al final. Cliqueu aquí per veure el procés, val més una imatge que mil paraules.
PRECALENTEM EL FORN A 200º
5. El posem a coure 20-25 minuts a 200º
BON PROFIT!!!
Guapa, fantàstica classe, la d'ahir!! Tot va sortir boníssim i com no, aquesta flor de briox...
ResponEliminaVaig haver de sortir ràpid perque ja era hora de sopar i els meus nens (pare i fill) son uns negats a la cuina jejeje, però t'ho volia dir!!
Un petonàs.
Gràcies Mabel jo també m'ho vaig passar molt bé!!!
EliminaJudith t'ha quedat molt i molt be.
ResponEliminaFelicitats!!!
Gràcies Ramon això de fer masses s'està convertint en una obsessió per mi.
EliminaQUE LINDA TE HA QUEDADO, QUE MANITAS TIENES!!YO EMPEZABA POR UNA PUNTITA HASTA NO ACABAR!!
ResponEliminaBESOS,
Gracias Nuri
EliminaJudith t'ha quedat un briox precios. Ara que tot i mirant les fotografies del enllaç, soc incapaç de veure com es far per donar-li la forma de flor.
ResponEliminapetons
Hola Quima doncs és molt fàcil, els 5 triangles que deixem units els tanquem com un cercle id eprés mab els tres que ens queden els posem per sobre com si fosin pètals!!
Eliminaés maquísima Judith! ja m'agradaria ja tenir-ne un trosset. petonets
ResponEliminaOstres t'ha quedat preciosa! me l'imagino acompanyada de xocolata amb el meu cafè amb llet del matí i ja em fa gru gru la panxa....
ResponEliminaJudith te ha quedado muy esponjosa y muy bonita, besitos guapa
ResponEliminaJudith, que maco!!! això és una obra d'art! i segur que boníssim. M'agrada molt!
ResponEliminaUna preciositat noia!!! bravoo!! ptons
ResponEliminaGràcies a totes és com jugar a plastilina, sempre m'ha agradat fer manualitats.
ResponEliminaTens mans d'artista, t'ha quedat una flor preciosa!
ResponEliminaTa quedat fantàstic, no se pas si jo m’atreviria, ets una artista
ResponEliminaPetons
WOWWWWWWWWWW quina xulada de pa, t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Que maravillaaa bonito y fijo que rico¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaQue bonic queda el brioix presentat d'aquesta manera!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies a totes animeu-vos què és molt fàcil!!!
ResponEliminaNo en dubtem de què serà bona però ha de fer una pena de menjar, és preciosa!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem un plat d'hamburgueses de verdura. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures
Guauuu Judith !!! quina passada !!! Aquest brioix t'ha quedat super maco !!! Ja es nota que t'encant com tu dius teballar les masses perque dons resultats impressionants !!!
ResponEliminaBon cap de setmana
Petonets
Gràcies a totes per la vostra visita!!!
ResponElimina