dimarts, 22 de maig de 2012

PIZZA BLANCA



Aquest va ser el nostre sopar de divendres, a casa els divendres sempre fem pizza és com una tradició!!
Li he posat el nom de pizza blanca perquè és així com la van batejar les meves filles però també li podríem dir pizza carbonara.
Abans quan no tenia la Thermomix sempre anàvem a comprar-les o ens les fèiem portar a casa, però ara és tant fàcil fer pizza i tant ràpid que tardo menys en fer-la jo que no pas que vinguin a portar-les jejej i són molt més bones...Indiscutiblement!!!

INGREDIENTS:
Massa:
200 gr d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
25 gr de llevat fresc
400 gr de farina de força
1 culleradeta de sal 
1 culleradeta d'orenga

Farcit:
Mozzarella
Crema de llet
Formatge de cabra (rulo)
Beicon a daus
Ceba laminada ben fina
Orenga

PREPARACIÓ:

1.Posem l'aigua, l'oli al vas i programem 1 minut, 37º,velocitat 2. Incorporem el llevat i remenem 4 segons a velocitat 4.

2. Afegim la farina, la sal i l'orenga amassem 1 minut. velocitat espiga. Deixem reposar la massa dins del vas uns 30 minuts.

Precalentem el forn a 200º

3. Retirem la massa i la dividim en dos parts iguals, l'estirem sobre un motlle de pizza ben fina i li posem els ingredients, la crema de llet, la mozzarella, la ceba laminada, el beicon, i el formatge de cabra per sobre, la posem a coure al forn 25-30 minuts.

BON PROFIT!!!




12 comentaris:

  1. Tens tota la raó, es mes rapit fer-la que no que te la portin. I a mes assaboreixes els gustos que mes t'agraden, encara que siguin barreges rares.
    Però només mengeu una per els quatre?.
    això si que es aguantar el tipus. hihihihi.
    t'ha quedat molt be
    petons

    ResponElimina
  2. Noooo me'n surten dues de grosses ieés veritat a vegades l'hem encàrregat i han tardat 45 minuts a portar-la, amb la Thermo és molt més ràpid, fàcil i bona!!!

    ResponElimina
  3. Mmm que pizza mas rica y que buen día para comerla, los viernes, mi día favorito, un beso.

    ResponElimina
  4. Molt bona!!!!!!!!!!!
    Jo també les faig a casa i queden molt mes bones.
    Petonets

    ResponElimina
  5. UMMMMMMMM...COMO SE VE ESTA PIZZITA, ME ENCANTAN CON CUALQUIER INGREDIENTE QUE LLEVE...ME GUSTAN TODAS Y ES MI MEJOR OPCION LOS FINDE POR LA NOCHE CON UNA BUENA PELI,

    BESOS,

    ResponElimina
  6. Confesso que a mi les pizzes m'agraden més sense tomata, i si són fetes a casa millor!!!
    petonets

    ResponElimina
  7. Te ha quedado estupenda, en mi casa la hacemos los sábados! jajaja te cojo un trocito!

    besos

    ResponElimina
  8. ja se que soparem aquesta nit!!! ;P petonets guapa

    ResponElimina
  9. nosaltres ahir tambe vem fer pizza pero no tenim la thermo aixi que el meu home o va fer a la antigua! tambe va quedar bonissima!

    ResponElimina
  10. M'agrada el nom de "pizza blanca", ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  11. Una pizza molt bona i molt rapida de preparar, crec que encertat denominar-la, Pizza blanca !!
    Petons

    ResponElimina
  12. a casa té l'exit assegurat...! me l'apunto

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.