divendres, 31 d’agost del 2012

CRUMPETS o PICKELETS


Com moltes ja sabeu m'encanta fer masses i aquests panets Britànics són ideals per esmorzar.
Crumpets és el nom comercial que se'ls hi dona però al sur d'Inglaterra són més conegudes com a pickelets, podríem dir que són cosines germanes de les famoses "tortitas" americanes, és couen a la paella i és fan amb un motlle.Quan tenim la sort de poder viatjar a Bristol sempre en venim carregats és poden congelar molt fàcilment.
Bon cap de setmana!!

INGREDIENTS:
150 gr de llet
150 gr d'aigua
1 pastilla llevat fresc
50 gr de sucre
1 culleradeta d'oli oliva
350 gr de farina de rebosteria
1 culleradeta de sal

PREPARACIÓ:

1. Posem els líquids a dins del vas amb el sucre i el llevat remenem a velocitat 5 uns segons.

2. Tot seguit afegim la farina i la sal, remenem 20 segons a velocitat 6. Deixem reposar la massa dins del vas uns 30 minuts.(És una massa bastant líquida)

3. Posarem una paella a escalfar i l'untarem amb mantega, també untarem el motlle on les courem. Posem el motlle a dins la paella i l'emplenem de massa ajudant-nos d'un cullerot. La deixem coure uns 7 minuts, quan veiem que a la superfície comencen a sortir bombolletes i perd la brillantor retirem el motlle i li donem la volta per dorar-la de l'altre costat 1 minut aproximadament.

4. Ja estaran llestes per servir untades amb mantega, confitura, nutela, etç...

Nota: si el motlle està ben untat amb mantega és retira molt fàcilment i és fàcil girar-les.

BON PROFIT!!!




9 comentaris:

  1. Tenen molt bona pinta! Nosaltres acabem de descobrir els pancakes i ens han agradat molt. Suposo que aquests també ens agradarien. Queda anotat! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Tenen molt bona pinta .....crec que m'agradarien .per esmorzar ideals:
    petons

    ResponElimina
  3. Han de ser una delícia, a veure si els provo aviat de fer a casa!

    ResponElimina
  4. Han de ser boníssims!!!
    Queda apuntada per un diumenge de tardor.......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Es veuen tan flonjos! amb melmelada o nutella han de ser un vici!!!!
    petonets

    ResponElimina
  6. doncs és la primera vegada que en sento a parlar, i m'han encantat!!! gracies per aquesta dolça recepta, la provare sens dubte!!! petons

    ResponElimina
  7. Menuda pinta tienen esos panecillos, me encantan! Besos

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.