Avui aprofito aquesta entrada per informar-vos que m'han publicat una recepta al magazine de Thermomix "El pa de camembert" em va fer un munt d'ilusió tot i que jo no sóc la creadora d'aquesta recepta, l'únic que vaig fer va ser adaptar-la al Thermomix i explicar el pas a pas per elaborar-la.
També aprofito per publicar una recepta del Magazine un Pa al vapor, aquesta recepta és molt resultona queda un pa tendre sense crosta molt bo amb un aroma boníssim ideal per gent gran i mainada, espero que us agradi molt!!
INGREDIENTS:
150 gr d'aigua
1/2 culleradeta de llevadura de fleca deshidratada
250 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 motlle de plum-cake de paper albal untat amb oli
1 litre d'aigua pel vapor
PREPARACIÓ:
1. Posem l'aigua i la llevadura al vas, programem 2 minuts, 37º, velocitat 2.
2. Incorporem la farina i la culleradeta de sal. Amassem 2'30 minuts a velocitat espiga. Retirem la massa del vas i la posem a dins del motlle, deixem el motlle a dins del recipient varoma i el reservem tapat 1 hora aproximadament fins que dobli el volum, un cop a llevat tapem el motlle amb paper de forn perquè no en vagi vapor a dins al coure'l.
3. Posem l'aigua al vas, el varoma al seu lloc i programem 45 minuts, varoma, velocitat 1. Retirem i trèiem del motlle, el deixem refredar a sobre una reixeta per evitar que ens quedi humit.
BON PROFIT!!
Nota: La revista si voleu està a la venda al quiosc a 4.50€, sinó a la delegació thermomix de Girona la podeu trobar a 3.50€
Hola que tal como estás, no tengo thermomix pero lo he visto en varios blogs al micro y tiene que estar estupendo, se ve muy tierno.
ResponEliminaBesosssss guapaaaaa
feliz día
Pues si esta delicioso, al micro no sabía que también se podia hacer.
EliminaM'encanta, te molt bona pinta!
ResponEliminaGràcies Ainoa
EliminaHola guapa! Vaig veure la recepta i el pa de ben aprop. Queda genial jo el faré aviat ara que tinc el robot
ResponEliminaUna abraçada i felicitats
Siii de ben aprop això vol dir que et conèc, qui ets??
Eliminate una pinta de estar molt tendre i es com mes m'agrada el pà per untrlo amb mermelada de maduixa! mmm!!!!!
ResponEliminaMolt tendre passa xuclant!!
EliminaQuina il.lusió veure el teu pa a la portada! I aquest que ens proposes ha de ser tan tovet...
ResponEliminaHola MªAngels, doncs si em va fer molta il.lusió tot i que la recepta no és meva jo només vaig adaptar-la al Thermomix.
EliminaEl al vapor que da molt suau i bo!!!
Debe estar exquisito tiene una pinta suave y esponjosa ,abrazos y abrazos.
ResponEliminaMuchas gracias
Eliminaqué buena pinta tiene ese pan de molde y esa portada de revista.
ResponEliminaMe pasaré por el quiosco a por la mía!
Besos
El pa de camembert el tinc pendent des que el va publicar la cristina de Kanela y Limón. Felicitats!!!!
ResponEliminapetonets
Ets genial !!
ResponEliminaEstic molt agraida que adaptis les receptes a la termomix,sóm molts que ens beneficiem gràcies a tu.
Aquest pa es veu de l'ho més tovet!!!!
moltes gràcies Maria, t'estic molt agraïda!!
EliminaJudith guapa, enhorabona per la teva adaptació al Thermomix!! Se que potser ha sigut una alegria agredolça, però no et preocupis... tu ets l'autora de l'adaptació, i això és indiscutible!!
ResponEliminaUn petonàs.
Gràcies Mabel!!
EliminaQuina curiositat, tinc aquí davant meu la revista, a la pila de pendents per fer el pa de Camembert. Ara li faré una ullada, a veure si et reconec XD
ResponEliminaVaig fer aquest pa al vapor fa temps, i és excepcional. Si et diuen que és fet al vapor, no t'ho creus!