dijous, 29 de novembre de 2012

MAGDALENES


Hola bon dia i bona fred!!!
Avui us tenia una recepta salada a la safata de sortida per publicar, però he estat mirant i me'n he adonat que fa molt de dies que no publico res dolç, mare meva!!!  I-M-P-E-R-D-O-N-A-B-L-E!!!!
Crec que un dels motius de crear el blog van ser els dolços que sempre els hi preparo a casa, per tant aquestes magdalenes molt ràpides i bones passen a davant de la sèpia que us tenia a punt.
La recepta és del llibre imprescindible de la Thermomix, la veritat és que mai l'havia fet aquesta formula, podreu veure que en el blog i tinc un munt de receptes de magdalenes i aquestes casualment sempre les havia passat per alt, segurament per la foto que surt al llibre és molt lletja i no tenen cap atractiu, però ara que les he provat us dic que són molt bones i possiblement unes de les receptes més ràpides i fàcils de fer. També he aprofitat per estrenar les càpsules de paper que em va regalar el meu AIG d'aquest any la Claudia.
Desitjo que us agradin!!!

INGREDIENTS:
200 gr de sucre
La pell de mitja llimona (només la part groga)
2 ous
150 gr de llet
150 gr d'oli de gira sol
270 gr de farina de repostería
1/2 sobre de llevat químic (royal)

PREPARACIÓ: (Thermomix)

1. Posem el sucre al vas juntament amb la pell de la llimona i pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10.

2. Afegim els ous i programem 3 minuts, 37º, velocitat 5. Afegim la llet l'oli i remenem 15 seg. a velocitat 5.

3. Incorporem la farina i el llevat químic remenem 10 segons a velocitat 3. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula i  la deixem reposar 15 minuts a la nevera.

Preescalfem el forn a 180º

4. Repartim la massa a les càpsules de magdalenes i les posem a coure 15-20 minuts depèn del forn. Comproveu que estiguin cuites amb un escuradents si les punxeu i us surt net és que estan cuites sinó necessiten una mica més de cocció.


BON PROFIT!!!





8 comentaris:

  1. Aquestes,de la Tmx encara no les he fet, veig que queden molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola teresa, doncs prova-les queden molt esponjoses!

      Elimina
  2. Que maques que t'han quedat, i els motllos són preciosos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la veritat és que aquets motlles fan nadal, així tant vermells i verd!!

      Elimina
  3. com sempre ....bonissimes!! per sucar-les a la llet! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Roser les magdalenes sempre són una bona opció per sucar a la llet!!!

      Elimina
  4. Qué ricassss con esa costrita de azúcar, te han quedado deliciosas....besitos y buen finde guapa

    ResponElimina
  5. Madre mía, qué buen bocado les daba yo!! Así me gustan a mí las magdalenas, como las de toda la vida. Te han quedado de vicio :)

    Un besote.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.