dimecres, 5 de desembre de 2012

CRUIXENTS D'ESPINACS




Hola, hola....
Estem ja a desembre, i per mi ja comença la temporada de Nadal, confeccionar el menú i provar receptes per aquests dies.
Aquesta és una molt bona opció per fer un pica-pica o entrant són molt bones i originals a més de ràpides, ja estic pensant en repetir-les amb altres farcits!!
Aprofito per enviar la recepta a les noies de Mèmories d'una cuinera que aquest mes el dediquen als canapès
Font: Magazine Thermomix de Nadal

INGREDIENTS:
100 gr d'oli d'oliva
60 gr de pinyons
60 gr de panses 
400 gr d' espinacs frescos
1/2 culleradeta de sal
100 gr de roquefort esmicolat amb les mans
50 gr de mantega fosa
1 paquet de pasta filo

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli, amb les panses i pinyons, programem 4 minuts, varoma, gir esquerra i velocitat cullera.

2. Afegim els espinacs, la sal i tornem a programar 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera, anem remenant amb l'espàtula per facilitar la cocció de les espinacs. Afegim el formatge esmicolat i remenem amb l'espàtula, aboquem els espinacs a sobre el cistellet per colar el líquid.

Reescalfem el forn a 180º

3. Tallem tires de 5 cm de pasta filo i les pintem amb la mantega fosa i posem una cullerada d'espinacs i anem caragolant donant-li forma de triangle (si voleu també podeu fer-ho tipus caneló). Pintem amb ou batut i espolvoregem amb sèsam les posem a coure 10 minuts al forn.

Boníssimes !!!







9 comentaris:

  1. Me encanta la pasta filo, queda tan crujiente y finita... y con ese relleno tiene que estar de muerte.

    Un besote.

    ResponElimina
  2. Judith, t'han quedat molt be aquest espinacs cruixents i molt ben presentat.

    ResponElimina
  3. MMmmmmmm....quina bona pinta!! Igual m'animo i ho preparo!!!!
    petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. Ya estamos todos cogiendo ideas para estas fechas, verdad? se ven deliciosos.
    b
    esos

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i també a tots els que em visiteu en silenci!!

    ResponElimina
  6. Cruixents i boníssims! Els pastissets de verdures m'agraden molt.
    Moltes gràcies per participar i feliç 2013.

    ResponElimina
  7. Hola guapa! molt bon any. Moltíssimes gràcies per participar al Memòries, m'encanten els espinacs!!! ;P petonets

    ResponElimina
  8. qui pot dir que no a una delicia com aquesta?.... espectaculars!!
    Feliç 2013

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.