divendres, 22 de març del 2013

CREMA VERDURES AMB ENCIAM


Avui toca crema de verdures!!
A l'hivern és el plat estrella a casa, normalment per sopar sempre en faig és tant pràctic, arribes a casa poses la Thermomix a treballar i mentre et pots dutxar, ajudar a les nenes amb els deures, posar rentadores o senzillament estirar-te al sofà i relaxar-te!!!
Avui us publico una crema perquè crec que ja serà de les últimes que prepari s'acosta el bon temps i  ens vindran de gust coses mes fresques. Aquesta us la vull ensenyar perquè llegint una revista vaig veure què l'enciam té moltes propietats i nosaltres no estem acostumats a menjar-lo cuit, almenys a casa sempre el mengem amb amanides, també vaig veure què era una bona manera d'aprofitar les fulles verdes de fora què sempre les acabem llençant, doncs són les millors perquè contenen totes les propietats. El resultat ens va agradar molt no pensava que l'enciam pogués donar aquest gust tant bo a les cremes.

INGREDIENTS:
300 gr de ceba tallada a quarts
2 grans d'all
500 gr de patates
1 litre d'aigua
1 i 1/2 pastilla de caldo
7 o 8 fulles d'enciam
100 gr d'aigua freda

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba i els alls al vas, triturem 4 segons al  4. Retirem i reservem

2. Posem la patata i la trinxem 4 segons al 4. Afegim la ceba , el litre d'aigua i les pastilles de caldo programem 30 minuts, 100º, velocitat 1.

3. Quan acabi i afegim les fulles d'enciam, els 100 gr d'aigua i triturem 1 minut, velocitat 5-10 progressiva, comprovem el punt de sal i servim.

DELICIOSA!!!





12 comentaris:

  1. de crema d'enciam no n'hem tast mai! l'haurem de provar de fer, té molt bona pinta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JO TAMPOC L'HAVIA TASTAT MAI I ENS VA SORPRENDRE QUEDA MOLT FINA BONA.!

      Elimina
  2. Que original..nunca lo he probado, pero seguro que esta rica...rica
    Bss

    ResponElimina
  3. Una crema muy rica, en casa pensaban que no estaba yo muy bien con mis ideas creativas al poner lechuga en la crema, pero quedó muy rica y suave,y les gustó.
    Ya la prepara más a menudo.
    Un petó i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. yo también le pongo lechuga y queda buenisima la crema.
    besoss guapaaa
    buen fin de semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si MªJosé y yo no me lo creía pero esta riquisima!

      Elimina
  5. Y digo yo....como traducís las recetas......no las podrían escribir en español???vamos es una sugerencia...yo me quedo a tres velas....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina, lo siento pero si al lado derecho del blog arriba de todo tengo puesto el traductor, pruebalo!!
      De todos modos gracias por tu visita!

      Elimina
  6. Mai he cuit l'enciam, el color és molt bonic, i si en parleu tant bé s'haura de tastar.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  7. Que verda !!!!!!!!!!!!!,
    l'haure de camuflar amb el pastis de xocolata, ha ha ha ha!!!!.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.