dimecres, 27 de març de 2013

PA RÚSTIC



Un altre pa, aquest cop rústic!!
Aquesta recepta m'ha agrada per lo ràpida què és, si un dia no tens pa amb 45 minuts tens aquest pa casolà a taula, amb pocs diners i amb la gratificació de haver-lo fet tu mateixa, a part de l'oloreta que et queda a la cuina del pa acabat de fornejar!!


INGREDIENTS:
250 gr d'aigua
500 gr de farina de força
1 sobre de llevat deshidratat de fleca
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
15 gr d'oli d'oliva

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua al vas i la temperem 1 minut, 37º, velocitat 1.

2. Afegim el llevat, la farina, el sucre, la sal i oli, remenem 20 segons a velocitat 6 per integrar bé els ingredients.

3. A continuació programem 2 minuts, velocitat espiga. Retirem la massa i sobre una superfície enfarinada li donem la forma desitjada.

4. Posem la massa a dins d'una bossa de cocció i cap al forn a 200º durant 40 minuts. Sobretot el forn té de ser fred perquè així el temps d'esclafar-se ens ajuda a pujar la massa.


11 comentaris:

  1. Jo també el faig!!!!! Què bonic t'ha quedat!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Judith t'ha quedat molt esponjós i el color perfecta.

    ResponElimina
  3. Cuit dins d'una bossa de cocció , d'aquelles de coure pollastre???
    Té un aspecte magnífic, el faré.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Dolça, dins la bossa de coure el pollastre, va perfecte perquè conserva tota l'humitat tot això fa que quedi la crosta més rosa i cruixent!

      Elimina
  4. Luce delicioso y hermoso quiero ir por un pedazo,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  5. Bon dia, he fet aquest pa i m'ha quedat boníssim, l'únic és que al tallar-lo se'm trencava com en llesques. Saps perquè em pot haver passat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola lala la veritat es que s'esmicola una mica jo crec què és perquè no el deixem llevar una estona al ser un pa ràpid ens saltem aquest procés peró si vols deixa'l llevar una estona abans i vauràs com et quedarà millor. :-)

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.