dimecres, 15 de maig de 2013

ARRÒS CALDÓS AMB COSTELLÓ


Avui arròs!!
A casa ens agraden molt els arrossos, a vegades em pregunten que faràs avui per dinar?? I quan els hi contesto arròs tots marxen contents cap a l'escola hi ha la feina. Tinc la gran sort què el Thermomix els broda, sempre queden bé al punt amb el caldo just per sucar-hi pa, quan em llevo poso a fer el sofregit així quan arribo al migdia només falta afegir l'arròs i deixar que faci la xup-xup.
Per mi és un dinar ben fàcil amb l'avantatge què i pots posar el que vulguis o tinguis aquell moment a la nevera, la base d'un bon arròs és el sofregit això sempre m'ho dit la meva mare jejeje
Que tingueu un bon dia!

INGREDIENTS:

1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
400 gr de costelles de porc tallades
Mongeta tendra al vostre gust
1 pebrot vermell tallat a tires
100 gr de tomàquet triturat
1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant (al vostre gust)
1 litre d'aigua amb sal o brou de carn
safrà un polsim
350 gr d'arròs bomba

PREPARACIÓ:

1.Posem l'all i oli al vas i triturem 5 segons a velocitat 5. Afegim les costelles i les posarem a coure 20 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

2. Afegim el tomàquet, el pebrot, les mongetes i programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Afegim el caldo o l'aigua amb sal, el pebre vermell i el safrà, programarem 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim l'arròs i programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat, cullera. El servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts.

BON PROFIT!!








11 comentaris:

  1. vaya pinta deliciosa
    http://senoritamandarina.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias la verdad es que estaba muy rico!

      Elimina
  2. Un bon arròs sempre et solucion un apat. Aquest t'ha quedat amb un pinta sensacional .......
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Quima a casa en faig almenys dos cops x setmana, en agrada molt.

      Elimina
  3. Un arroz exquisito, me recuerda a mis comidas en casa de mi madre, qué rico!!

    ResponElimina
  4. No he fet mai arròs amb la TMX... ho hauré de provar!
    T'ha quedat amb una pinta magnífica.


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt bé Dolça, anima't veuràs que després no pararàs de fer-hi arròs!

      Elimina
  5. Quin blog més el.legant i bo. Fa temps que soc seguidora teua i al meu blog tens un detallet.....

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.