dimarts, 21 de maig del 2013

AMANIDA DE PASTA AMB LLONGANISSA


Hola! :-)
Avui us deixo una amanida de  pasta per al bon temps, d'aquelles que les podem deixar preparades amb antelació. A veure si d'una vegada per totes arriba la calor que ja comencem a tenir ganes de menjar coses fresques i lleugeres.
Segur que molts de vosaltres no feu coure la pasta al Thermomix, doncs aquesta recepta és ideal per començar a fer-ho, la pasta queda al dente i gens pastada.

INGREDIENTS:
100 gr  de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
100 gr de ceba
1 gra d'all
100 gr d'oli d'oliva
2 cullerades de mostassa
1 culleradeta de sucre moreno
1 culleradeta de sal
el suc de mitja llimona
Julivert fresc
300 o 500 gr de pasta depèn dels que sigueu a casa
200 gr de llonganissa tallada fina

PREPARACIÓ:

1. Primer trinxarem el julivert 5 segons a velocitat 7, retirem i reservem. (podeu fer-ne més quantitat i congelar-lo)

2. Ara farem la vinagreta per acompanyar la pasta, posarem els pebrots, la ceba, el gra d'all, l'oli, la mostassa, el suc de llimona, la sal i el sucre tot junt al vas i trinxarem 3 segons a velocitat 5. Reservem en un vol.

3. Posem aigua a dins del vas 1 litre i mig, una mica de sal i la posem a bullir, programant 10 minuts, varoma, velocitat 2.

4. Afegim la pasta pel bocal i programem el temps què ens indica al paquet en el meu cas 6 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop cuita la colem la posem sobre una safata i li afegim la llonganissa i la vinagreta remenem per integrar bé tots ingredients i posem el julivert per sobre.

BON PROFIT!!



4 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.