divendres, 28 de juny de 2013

HUMMUS D'OLIVES NEGRES


Hola!!
Sembla que per fi comença a fer calor a poc a poc però ja la tenim aquí i això ens anima a preparar plats ràpids que no requereixin massa estona a la cuina i sobretot que no tinguem d'encendre els fogons.
L'entrada d'avui és un hummus però no és la recepta el que us vull ensenyar sinó aquestes xips de la casa Grefusa que tant amablement em van fer arribar perquè les proves, són boníssimes i el més important de tot és que contenen un 70% menys d'oli i grasses que les patates fregides clàssiques, perquè estan cuites al forn i són elaborades amb ingredients 100% naturals a base de cereals, soja i patata.
Us animo a provar-les ja què son ideals per acompanyar hummus o dips :-)

INGREDIENTS:
250 gr de cigró cuit
100 gr d'olives negres sense ós
1 gra d'all
2 cullerades de suc de llimona
1 branqueta de julivert fresc
80 gr d'oli d'oliva extra verge
3 cullerades de sèsam
1/2 culleradeta de sal
pebre negre al gust

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del vas i triturem 30 segons, velocitat progressiva 5-10.

2. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients de la tapa i el vas i tornem a triturar 30 segons a velocitat 10. Servim acompanyat de verdures crues o xips

BON PROFIT I BON CAP DE SETMANA!!



 


8 comentaris:

  1. aiins es una receta que hace años tengo pendiente de hacer
    http://senoritamandarina.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues ahora ya no tienes excusa, animate te lo digo yo que esta buenisimo!!

      Elimina
  2. Original el hummus que nos traes.YA me das otra ideal de como acompañar las patas,me la llevo,con lo que me gustan las olivas negras.

    Buen fin de semana!!

    ResponElimina
  3. l'haurem de provar de fer!! l'hummus clàssic ens agrada molt, i aquest em sembla que també ens agradarà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si us agrada el clàssic aquest us encantarà!

      Elimina
  4. Què bo ha de ser!!!! M'encanten les olives!!! I les torradetes de pa aquestes...mmmmm...
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Ummm seguro que con ese pate de olivas estaban de rexupete nosotros nos las hemos comido solas ,no duraron un plis .
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.