dilluns, 5 d’agost del 2013

DIP DE CEBA

La recepta d'avui és fa en un obrir i tancar d'ulls, si teniu un sopar i us toca portar quelcom no dubteu en fer-la perquè és boníssima!!
Només necessitareu tres ingredients per quedar com unes senyores i per fer servir com aperitiu es èxit assegurat.
L'idea és de la meva amiga ALICIA que si moltes de vosaltres encara no la coneixeu feu-li una visita perquè val molt la pena!

INGREDIENTS:
500 ml de nata per muntar molt freda
1 paquet de sopa de ceba
1 paquet de patates (tortitas de maiz)

PREPARACIÓ:

1. Posem el paquet de sopa de ceba a dins del vas i pulveritzem 15 segons a velocitat 10 perquè ens quedi ben fi.

2. Afegim el brick de nata i posem la maquina a velocitat 5 sense programar el temps, sempre vigilant i quan veiem que la nata és comença a enganxar a les parets del vas, ja tindrem el dip a punt, retirem i posem en un vol, és menja al moment amb patates




1 comentari:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.