dilluns, 12 d’agost de 2013

PA PÍCNIC


Hola a tothom :-)
Aquest cap de setmana si que l'he aprofitat a tope, no sé si us passa què hi ha vegades que no tens res a fer i en canvi caps de setmana que et falten hores per fer coses. El dissabte a la tarda vam anar a Pals al White summer market & party us el recomano em va encantar i el vespre per rematar-ho vam anar a sopar a  Can Co a la Cellera de Ter al restaurant d'en Sergi i la Marta on vam poder gaudir d'un bon sopar i de la música de La porta dels Somnis en directe.
A Banyoles és tradició fer un carnaval a l'estiu que casualment també era aquest dissabte, a casa tota la setmana que corríem amb disfresses amunt i avall les meves filles tenien molt clar on volien anar -al carnaval!! Per això els hi vaig tenir de deixar alguna cosa preparada per sopar que va ser aquest pa pícnic, que l'estem fent aquests dies a les classes de cuina d'estiu, és una pa que ja ho diu el seu nom te'l pots emportar de pícnic és fàcil de transportar i encara més de menjar :D
Us animo a provar-lo!!

INGREDIENTS:
250 gr de llet
50 gr de mantega
50 gr de sucre
25 gr de llevat fresc
500 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 Frankfurt dels grans
50 gr de pernil dolç
50 gr de formatge cremós tipus emmental. gouda
2 Xoriçets frescos o 50 gr de xoriç sec
1 cullerada de sèsam
1 cullerada de llavors de rosella

PREPARACIÓ:

1. Posem la llet amb el sucre i la mantega al vas i programem 1 minut, 37º, velocitat 2. Afegim el llevat i remenem 10 segons a velocitat 3.

2. Incorporem la farina i la sal, remenem 10 segons a velocitat 4 i tot seguit 3 minuts, espiga. Retirem la massa del vas i la dividim amb 24 boles de 35 gr cada una. Per pesar-les posem la màquina en funció bàscula i anem pesant la massa sobre la tapa.

3. Anem a preparar els farcits posem el formatge i el pernil dolç al vas, el ratllem 6 segons a velocitat 5. Reservem en un vol. Si utilitzeu xoriç sec també el ratllarem 6 segons a velocitat 5. Reservem.

4. Ara untarem un motlle rectangular amb mantega i anirem estirant les boletes, us tenen de quedar 6 files de 4 boles, la primera fila la farcirem de formatge i pernil o sigui 4 boles, la segona de xoriç i la tercera de frankfurt així succesivament fins farciles totes. Us tindran de sortir 8 panets de cada gust. Pintem la superfície amb ou batut i decorem amb llavors de sèsam i rosella.

5. Pre escalfem el forn a 180º i mentre deixem llevar el pa, un cop el tenim calent el fornegem 25-30 minuts fins veure'l ben ros.

BON PROFIT!!







 Us deixo un pas a pas:


15 comentaris:

  1. Quin goig aquest pa!! i a més amb "sorpresa", m'encanta! i fa molt bona pinta ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies Eva a casa em van dir el mateix, té sorpresa a dins!!

    ResponElimina
  3. Qué tentador, vaya delicia!!! Tomo nota de la receta para probarlo, muchas gracias!!!

    ResponElimina
  4. Que ricos se ven mil gracias por la receta, saluditos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias y bienvenida, espero poder compartir muchas recetas contigo!

      Elimina
  5. Quin cap de setmana més intensssss!!!!!
    Quin pa més xulo!!!! Quina bona idea!!! El faré!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  6. Ya sin relleno me ha hipnotizado pero viendo lo que llevan en la "barriga" irresistibles del todo¡
    Un beso grande, Teresa

    ResponElimina
  7. que delicia de pan y que tierno te ha quedado.
    el dia me imagino maravilloso.
    besosss

    ResponElimina
    Respostes
    1. SI LO PASAMOS MUY BIEN Y EL PAN TRIUNFO!!

      Elimina
  8. Un pa ben complet, perfecte per al pícnic, i tant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i TANT MªANGELS ÉS IDEAL I BEN ORIGINAL!

      Elimina
  9. Que rico se ve estupendo y esponjosos me los robaría todos,abrazos.

    ResponElimina
  10. Quina passada de pa!! però tinc un dubte, és que el volia fer ..., en total només el deixes llevar l'estona d'escalfar el forn? quanta estona és més o menys?
    gràcies

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.