divendres, 27 de setembre de 2013

CONILL A LES FINES HERBES

Aquest conill queda boníssim :-) El vam estar preparant en una classe de cuina light, ja sabeu que la carn de conill quasi no te grassa és carn blanca i està indicada per la gent que fa dieta per el seu baix contingut calòric, si totes les receptes baixes en calories són tant bones com aqueta per mi menjar és molt fàcil!
Us deixo la recepta modificada a la meva manera l'original porta 50 gr d'aigua que jo no li he posat.
Font: llibre 100 receptes econòmiques

INGREDIENTS;
1 conill tallat a trossos petits
3 grans d'all
1 branca de julivert
70 gr d'oli d'oliva
1 cullerada d'orenga
1 cullerada de farigola
1 mica de romaní
1 mica d'estragó (opcional jo li he posat perquè en tenia)
1 pastilla de caldo o 1 culleradeta de sal
pebre al gust
150 gr de vi blanc

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls i les fulles de julivert al vas, les trinxarem 6 segons a velocitat 6. Retirem i reservem.

2. Ara posarem l'oli i l'escalfarem 6 minuts, varoma, velocitat 1. Quan acabi afegim la picada d'all i julivert i programem 3 minuts, varoma, velocitat 1..

3. Ara posem la papallona i el conill juntament amb les herbes aromàtiques, tapem i programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Tot seguit afegim la sal o la pastilla de caldo i el vi, tornem a programar 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
Ja el tindrem llest per menjar, però us explico el que jo faig, el poso a dins una cassola de terrissa i el deixo reposar d'un dia per altre queda molt més bo i gustós!

BON PROFIT I BON CAP DE SETMANA :-)














12 comentaris:

  1. ¡Que rico este conejo tan bien aromatizado!!!. Yo con Thermomix no lo he hecho nunca por temor a que se me deshaga, pero me lanzaré con esta receta.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Una recepta ben sana, i és que el conill és el gran oblidat, i tan bo que és!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si MªAngels sempre és mes fàcil comprar un pollastre que un conill i no sé perquè, a casa ens agrada la carn de conill i és poden fer moltíssimes receptes amb ell.

      Elimina
  3. Doncs a més de sa ha d'estar ben saborós amb aquesta barreja d'herbes, oi? me l'apunto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Eva a mi le sherbes aromàtiques m'agraden molt en poso a pertot arreu, prova'l i veuràs!

      Elimina
  4. Hola!!
    Te agradezco esta recetita de conejo, pues casi nunca se como cocinarlo, y a sí me ha gustado bastante, lo probaré.
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola ISabel bienvenida a mi cocina, espero poder compartir muchas recetas contigo, te animo a que pruebes el conejo esta muy rico!

      Elimina
  5. Hum que bó i aromatic que ha ser aquest conill. Amb el teu permis t'el copiaré.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Quima, tot teu per això està a qui perquè en feu l'ús que necessiteu!

      Elimina
  6. Encara no he cuinat el conill amb la Thermomix!!!! Serà qüestió de provar-ho......
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Bona recepta, té una pinta formidable.
    Per cert, i es només un suggeriment, aquest tipus de lletra costa de llegir...almenys a mi.
    Però tens un bon blog.
    Segueix treballant i ànims !!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.