dimecres, 22 de gener del 2014

PATATES GUISADES


Avui us deixo una recepta de cullera d'aquelles que ens ajuden a combatre el fred hi ajuden a l'economia familiar ja que els ingredients són de primera necessitat i no són cars.
Us recomano que la proveu i us animeu a utilitzar el Thermomix per fer aquest tipus de receptes ja que també ens ajuda amb l'estalvi energètic.

INGREDIENTS:
1 kg de patates pelades i tallades a quarts
1 pebrot verd italià
1 ceba gran
2 grans d'all
50 gr d'oli d'oliva
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 pastilla de brou de verdures o pollastre
Sal
1 fulla de llorer
Aigua depèn de les patates entre 350-500 gr

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba, els alls i el pebrot al vas triturem 4 segons a velocitat 4. Afegim l'oli i sofregim  7 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Incorporem la culleradeta de pebre vermell i remenem 4 segons a velocitat 3. Tot seguit posem la papallona sobre les ganivetes, afegim les patates i programem 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.

3. Afegim l'aigua, la pastilla de brou una mica de sal i programem 22 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. Posem el cistellet sobre la tapa per tal que s'evapori l'aigua i no esquitxi.

BON PROFIT!!




6 comentaris:

  1. No sóc gaire de patates estofades però em sembla que a aquestes no els diria pas que no perquè tenen molt bona pinta!!!
    ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Son molt bones proveu-les a casa és plat únic les acompanyem d'una bona amanida i unes postres lleugeres

    ResponElimina
  3. Tot un plat de cullera, d'acceptació per a tota la família, el tindrem en compte!!

    ResponElimina
  4. A mi les patates em quedan desfetes, he provat amb patates blanques i vermelles. No hi ha manera

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.