dimarts, 11 de febrer del 2014
AMANIDA DE SALMÓ FUMAT AMB VINAGRETA DE MOSTASSA, MEL I TÀPERES
Aquesta amanida la vam practicar el dilluns passat a la delegació, tot primer ningú en donava un duro però després quan la vam poder provar a totes ens va encantar, em van faltar cames per anar a comprar els ingredients i preparar-la per dinar a casa, fins i tot les meves filles en van enviar un wats dient-me que era allò tant bo que els hi havia deixat per dinar :-)
La preparació és molt senzilla ens ensenya a triturar a diferents velocitats la duresa dels ingredients, la presentació és molt important i la vinagreta que l'acompanya senzillament és deliciosa!!
INGREDIENTS: (4 racions )
200 gr d'enciam iceberg tallats a trossos
300 gr d'aigua
100 gr de pastanaga
150 gr de ceba a quarts
150 gr de pebrot vermell
100 gr d'olives negres sense pinyol
4 ous durs
Salmó fumat per decorar
Vinagreta:
100 gr d'oli d'oliva
30 gr de vinagre de jerez
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de mel
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de tàperes
PREPARACIÓ:
1. Primer comencem per l'enciam posant l'aigua a dins del vas i l'enciam, tot seguit programem 4 segons a velocitat 4. Retirem i el posem a dins del cistellet perquè s'escorri tota l'aigua.
2. Seguim amb la pastanaga la posem a dins del vas i la ratllem 5 segons a velocitat 5. Retirem i reservem en un vol per separat.
3. Ara continuarem amb la ceba i el pebrot, trossejarem 4 segons a velocitat 4. Retirem i reservem en un plat
4. Continuem amb les olives, programem 2 segons a velocitat 5. Retirem i reservem
5. A continuació triturarem els ous, com que és un ingredient molt tou només el tindrem 2 segons a velocitat 4. Retirem i reservem per separat.
6. Ara farem la vinagreta posant l'oli al vas, el vinagre, la sal, la mel, la mostassa i les tàperes i trossegem 5 segons a velocitat 5. retirem i reservem en un vol.
7. Anirem a muntar l'amanida, posarem un aro d'emplatar en un plat i posem una capa d'enciam, a sobre una capa de pastanaga, tot seguit una capa de pebrot i ceba, una d'olives i finalment l'ou dur per sobre, amanim amb la vinagreta i l'acompanyem de salmó fumat. Hi ara a disfrutar de l'amanida :-)
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Judit M'acabes de solucionar el dinar d'avui!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bé Dolça me'n alegro!!
EliminaRico, refrescante y muy original! Me encanta!
ResponEliminaGracias por tu visita a mi también me gustan mucho este tipo de ensaladas!
EliminaCom m'agraden aquestes amanides, per a mi em solucionen primer i segon
ResponEliminaMuas
Hola Gemma, si vols que et digui la veritat jo també en faig plat únic d'aquestes amanides són molt complertes!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina