dissabte, 8 de febrer del 2014

PASTA AMB SALSA DE BOLETS I FOIE


Qui es resisteix a un bon plat de pasta?
A casa ningú quan faig pasta tothom està content i ningú es queixa, aquesta recepta l'he vist a la revista Thermomix d'aquest mes de febrer, tant bon punt la vaig rebre sabia perfectament que a casa ens agradaria i no em vaig equivocar. O sigui que proveu-la perquè surt molt bona, inclús us diré per fer-la un dia que tingueu invitats perquè quedareu com senyores, us deixo la meva versió de la recepta li he modificat temps i quantitats


INGREDIENTS:
50 gr de parmesà
1 ceba mitjaneta (100 gr)
1 gra d'all
50 gr d'Oli Oliva
450 gr de bolets variats congelats
50 gr de foie
100 gr de vi blanc
200 gr de nata
1 culleradeta de sal
1 pessic de Pebre i 1 de nou moscada
500 gr de macarrons ( els meus integrals)

PREPARACIÓ:
1. Començarem ratllant el parmesà amb els vas ben sec a 10 segons a velocitat 5-10. Retirem i reservem.
 
2.  Posem la ceba al vas, L'all i  l'oli ho trinxarem 3 segons velocitat 5. Tot seguit sofregim 6 minuts, varoma, velocitat 1 sense posar el cubilet per evaporar el líquid de la ceba.
 
3. Afegim els bolets prèviament descongelats juntament amb el foie i ofeguem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.
 
4. Incorporem el vi, la nata, sal, pebre i nou moscada i programem 6 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Sense posar el cubilet per tal que evapori el líquid del bolets i així ens quedarà mes espès. Mentre farem bullir els macarrons a part en una olla.

BON PROFIT!


6 comentaris:

  1. Nenaaaa quin luxe de plat de pasta... boníssim!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Dolça eren molt bons, la tardaré gairé a repetir-la!

      Elimina
  2. aquesta pasta és de luxe Judith!!! La propera vegada ens avises, jajajajajajja petonets

    ResponElimina
  3. És un plat de restaurant de luxe!!! Quina bona idea i només imaginar-me la flaire ja m'entra gana!
    Petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Núria és un plat de pasta que el pots fer tranquilament un dia que tinguis invitats perquè tal com dius és un plat de luxe!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.