dissabte, 15 de febrer del 2014

PASTÍS DE FORMATGE


Pastís de formatge! :-)
Aquesta recepta és com la coca de iogurt, que tothom la sap i fa de diferent manera, és d'aquelles receptes que te les passen pel carrer i les escrius en un mocador per no perdre-la, va ser de les meves primeres receptes al iniciar-me a la cuina, és molt senzilla i sempre queda bé o sigui què avui us deixo la meva versió o almenys la que més agrada a casa, perquè l'he provat de fer amb diferents tipus de formatge i canviant el iogurt però aquesta sempre és la que més èxit té!
Espero que disfruteu molt de la recepta i que tingueu un bon cap de setmana!

INGREDIENTS:
1 rull de galetes maria
70 gr de mantega
500 gr de formatge cremós (jo sempre li poso quark, però el philadelphia també val)
3 ous
3 iogurts de llimona ( els podeu posar naturals)
3 cullerades soperes de farina plenes (75gr)
6 cullerades de sucre rases (110gr)

PREPARACIÓ:

Pre escalfem el forn a 180º

1. Posem les galetes al vas i les ratllem 10 segons a velocitat 7. Afegim la mantega i tornem a remenar 10 segons a velocitat 7. Amb aquesta mescla folrem la part de sota d'un motlle rodó de 24 cm dels què és desmotllen. Reservem.

2. Ara farem el farcit, posarem tots els ingredients al vas i remenem 30 segons a velocitat 3, parem la màquina abaixem la resta de farina i formatge de les parets del vas i tornem a remenar 20 segons més a velocitat 3. Aboquem sobre la base de galetes i la posarem a coure al forn uns 40 minuts un cop esta freda la podem decorar amb confitura de maduixa per sobre, a casa ens agrada tal qual sense res.

Nota: Mes avall us deixo foto de les cullerades com són,  jo sempre l'he fet a cullerades tal com me la van explicar; aquest cop ho he pesat per poder posar quantitats al blog, recordo quan la feia a mà què per triturar les galetes me'n veia un bull ara amb la Thermomix és un moment.






4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Si MªAngels i molt fàcil amb el pimer és un moment també!

      Elimina
  2. Bones !!!! El forna a quina temperatura el poses ??? I la safata a baix o al mig ??? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bones, el forn a 180ª a dalt i baix, la safata al mig.
      Ja veuràs com t'agradarà!! :-)

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.