Hola!!
Després d'una setmana de no publicar res, us deixo aquest arròs ràpid i molt fàcil pel dia a dia. La recepta és del Thermomix magazine del mes de febrer, la veritat és que quan la vaig veure vaig pensar que bo un arròs amb calamars, serà una recepta llarga, doncs no quan vaig llegir el temps de preparació em vaig posar a riure, si us dic què amb 25 minuts teniu aquest arròs a taula, la preparació no pot ser més senzilla els ingredients els podem tenir sempre a casa perquè és fa amb una llauna de calamars amb tinta, ja sé el què esteu pensant perquè a mi em va passar el mateix :-(
Si teniu la revista veureu que he retocat les quantitats, ara només us dic que li doneu una oportunitat perquè no us decepcionarà!! :-)
Aprofito que he fet aquest arròs per presentar-lo a Memòries d'una cuinera que aquest mes va d'arrossos.
INGREDIENTS: ( 4 persones)
70 gr de ceba
2 grans d'all
Julivert fresc (unes branquetes)
50 gr d'oli d'oliva
2 llaunes de calamars amb la seva tinta
60 gr de vi blanc
400 gr d'arròs de gra rodó (bomba)
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de cúrcuma en pols ( la recepta diu colorant, la cúrcuma ´´es una bona opció per substituir el colorant a part de gust ens dóna color)
1 litre de caldo de peix
Julivert picat per decorar (opcional)
PREPARACIÓ:
1.Posem al vas la ceba, els alls, el julivert i l'oli, triturem 2 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 7 minuts a temperatura varoma, velocitat 1.
2. A continuació afegim les llaunes de calamars i el vi blanc, ofeguem 2 minuts, varoma, velocitat 1 sense posar el cubilet perquè s'evapori l'alcohol.
3. Incorporem l'arròs, la sal, la cúrcuma i saltegem 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.
4. Afegim el caldo calent i programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. El posem en una safata i el servim al moment
BON PROFIT!!
Us deixo un pas a pas:
Quina pinta!! Senzill i boníssim Judith! GENIAL!! :)
ResponEliminaGràcies Dolors!!
EliminaArròs + calamars = boníssssssim!!!
ResponEliminaUn plat senzill però que alegra a qualsevol!
Petons
Molt bo Núria. Gràcies
EliminaBones Judith !!! Escolta on trobes el cúrcuma ?? Aquest dissabte faré la recepta.
ResponEliminaHola
EliminaAquí a Banyoles la trobaràs a Can Tulsa si no els dimecres al mercat hi ha un noi que Porta herbes ell també en te.
Doncs si, he possat cara de arg!! amb la llauna però si ens dius que li hem de donar una oportunitat per un dia sense temps va genial
ResponEliminaMuas
Si Gemma, jo vaig pensar el mateix i el resultat es molt bo!
EliminaUna manera exquisita, ràpida i senzilla de menjar arròs, ben fet!
ResponEliminaPetonets
Si Montse i el millor es el resultat, prova'l ja veuràs!!!
ResponEliminano sóc massa fan de la tinta de calamar, en canvi el meu petit li encanta l'arròs negre! moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets
ResponEliminaBones dia !!! Aquest diumenge vaig aprofitar per fer la teva recepta. I t'he de dir que va tenir molt d'èxit. Va sortir bonissim. Moltissimes gràcies.
ResponEliminaFa molt bona pinta i es veu molt melós. Jo també faig arròs amb calamars de llauna i ens encanta.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Hola Judith! Encara no coneixia el teu blog, l'he vist ara per primer cop gràcies al llistat de Memòries d'una cuinera. M'ha agradat molt, la recepta i el blog, així que ja tens nova seguidora! Petons
ResponEliminaHola Judith! Encara no coneixia el teu blog, l'he vist ara per primer cop gràcies al llistat de Memòries d'una cuinera. M'ha agradat molt, la recepta i el blog, així que ja tens nova seguidora! Petons
ResponEliminaQuina bona pinta!! l'haurem de tastar
ResponEliminaIncreíble pero cierto... Queda genial!!
ResponEliminaMoltes gràcies a totes x les vostres visites i comentaris!
ResponElimina