dimecres, 19 de març del 2014
FLORS FREGIDES
Bon dia!!
La recepta que avui us deixo té història, el dimecres és el mercat setmanal a Banyoles, doncs dimecres passat mentre comprava unes plantes aromàtiques per la meva cuina vaig veure a la parada del costat aquest motlle de les flors, la veritat és que la vista se'm en va anar directament al motlle i sense adonar-me'n ja el tenia a dins del cabàs jijii (sabeu a lo que em refereixo no??)
Fa molt de temps que tenia ganes de comprar-lo ja que he vist moltíssimes receptes d'aquestes flors en llibres de cuina i als vostres blogs, o sigui què em vaig posar a buscar una mica història d'aquesta recepta també són conegudes com a flors de carnaval tot i què jo penso què és un postre típic de la quaresma, és com fer bunyols que tota la família i participa així passem una estona agradable tots junts encara que sempre hi ha el típic que només fica el nas a la cuina per menjar jejeje
Font: Llibre de reposteria i pastisseria amb Thermomix
INGREDIENTS:
170 gr de farina de reposteria
250 gr de llet
2 ous
30 gr de licor d'anis o cointreau
1 cullerada de sucre vainilla
Oli de girasol per fregir
El motlle de flors
Sucre glaç per espolvorejar o mel
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients a dins del vas i programem 15 segons a velocitat 4. Posem la mescla en un motlle fondo i reservem a la nevera un parell d'hores.
2. Escalfem l'oli i posem el motlle a dins perquè agafi temperatura. Retirem i el posem a dins del plat amb la massa i tot seguit a dins la cassola amb l'oli i la fregirem.
Us deixo un vídeo val mes una imatge que mil paraules.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ostres! quins records em porten aquestes flors!!! fa anys que no en menjo! hauré de comprar l'estri i fer-ne!
ResponEliminaA més veig que amb la Tmx es fa en un nores!
Hola Teresa, doncs si la veritat és que fer la massa porta molt poca feina ara fregir-les i passes mes estona, però res que no es faci amb familia :-)
EliminaLa setmana passada em vaig comprar l'estri per fer-les!!! Ara....a veure quan m'animo!!!! Han de ser boníssimes!!! A mi tots els dolços tradicionals que porten anís....mmmmm....m'encisen!
ResponEliminaPetons,
Olga
Me encanta te quedò ideal gran trabajo,abrazos
ResponEliminaEstán molt bones son originaries de la manxa
ResponElimina