Molt bona i molt refrescant!
Avui us deixo una amanida de cigrons, a casa ens agrada menjar els llegums freds a l'estiu i de quina millor manera fer-ho acompanyat amb verdures i una vinagreta. Aquest tipus de receptes en permenten deixar-les preparades amb antelació perquè com més reposades són més bones queden, o sigui que aquí en teniu la recepta perquè la poseu en pràctica!
Aprofito per desperdir-me fins el setembre, ja que la setmana vinent estaré de vacances, BON ESTIU! :-)
INGREDIENTS:
500 gr de cigrons cuits
1 ceba gran
1 tomàquet gran
60 gr d'oli d'oliva
2 grans d'all
Unes fulles de julivert fresc
1 culleradeta de comí
1 pessic de pimentó picant
sal
El suc de mitja llimona
PREPARACIÓ:
1. Posem els cigrons en una safata i tallem mitja ceba a rodelles i el tomàquet a daus o barregem amb els cigrons.
2. Ara posem la meitat de la ceba al vas, el julivert, l'oli d'oliva, la sal, els alls, el comí, el suc de llimona i el pimentó i ho barregem 20 segons a velocitat 5. Aboquem la vinagreta sobre el cigrons i ho deixem reposar a la nevera fins el moment de servir.
BON PROFIT!
bonissima i nutritiva! jo la vaig fer semblant l'altre día amb llenties, m'encanten les amanides amb llegums
ResponEliminaUna amanida perfecta per a l'estiu, bones vacances!!!
ResponEliminaÉs d'aquelles amanides que cauen de tant en tant. Una bona manera de fer menjar llegums a l'estiu.
ResponEliminaPTNTS
Dolça