Bona tarda!!
Després de dies casi sense publicar res, per tot l'enrenou que ens a portat el fet de canviar de model de Thermomix, avui per fi us deixo una recepta d'aquelles que tant ens agrada del dia a dia, sana, econòmica i fàcil.
També aprofito per presentar-vos el nou TM5 que incorpora el sistema de cuina guiada mitjançant un llibre digital, té un 10% mes de capacitat que el seu antecessor, el sistema de tancament de la tapa mes segur i totes les receptes s'adapten al TM31 i serveixen els mateixos llibres ja que també el podem fer servir manual.
Espero que us agradi i bona setmana!
INGREDIENTS: (5 persones)
2 grans d'all
150 gr de ceba
1 nyora neta sense grana
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
150 gr d'espàrrecs verds tallats
150 gr de xampinyó tallat a quarts
150 gr de tomàquet triturat
2 pastilles de brou o sal
1/2 culleradeta de colorant
Unes branquetes de safrà
350 gr de fideus
800 gr d'aigua
PREPARACIÓ:
1. Posem els alls, la ceba, la nyora, els pebrots i l'oli a dins del vas, triturem 4 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera (per la TM31 sofregim a varoma)
2. Afegim els espàrrecs tallats i els ofeguem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. (TM31 temperatura varoma)
3. Afegim els xampinyons, el tomàquet, el safrà i el colorant, programem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.
4. Afegim l'aigua, les pastilles de brou i escalfem programant 8 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
5. Incorporem els fideus i programem el temps indicat al paquet uns 8-9 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Els posem en una safata, deixem reposar 5 minuts i servim.
BON PROFIT!!
Súper termomix!! és genial!!! Bé, menys el preu.... he he he. Us han sortit uns fideus que fan molt bona pinta!
ResponEliminaGràcies Marina!
EliminaS'amortitza ràpid!
M'encanten les receptes amb verdures i aquest fideus han de ser genials !! ........
ResponEliminaPetons