dimarts, 16 de setembre del 2014

FIDEUÀ DE VERDURES


Bona tarda!!
Després de dies casi sense publicar res, per tot l'enrenou que ens a portat el fet de canviar de model de Thermomix, avui per fi us deixo una recepta d'aquelles que tant ens agrada del dia a dia, sana, econòmica i fàcil. 
També aprofito per presentar-vos el nou TM5 que incorpora el sistema de cuina guiada mitjançant un llibre digital, té un 10% mes de capacitat que el seu antecessor, el sistema de tancament de la tapa mes segur i totes les receptes s'adapten al TM31 i serveixen els mateixos llibres ja que també el podem fer servir manual.
Espero que us agradi i bona setmana!

INGREDIENTS: (5 persones)
2 grans d'all
150 gr de ceba
1 nyora neta sense grana
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
150 gr d'espàrrecs verds tallats
150 gr de xampinyó tallat a quarts
150 gr de tomàquet triturat
2 pastilles de brou o sal
1/2 culleradeta de colorant
Unes branquetes de safrà
350 gr de fideus
800 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls, la ceba, la nyora, els pebrots i l'oli a dins del vas, triturem 4 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera (per la TM31 sofregim a varoma)

2. Afegim els espàrrecs tallats i els ofeguem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera. (TM31 temperatura varoma)

3. Afegim els xampinyons, el tomàquet, el safrà i el colorant, programem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim l'aigua, les pastilles de brou i escalfem programant 8 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Incorporem els fideus i programem el temps indicat al paquet uns 8-9 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Els posem en una safata, deixem reposar 5 minuts i servim.

BON PROFIT!!







3 comentaris:

  1. Súper termomix!! és genial!!! Bé, menys el preu.... he he he. Us han sortit uns fideus que fan molt bona pinta!

    ResponElimina
  2. M'encanten les receptes amb verdures i aquest fideus han de ser genials !! ........
    Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.