dimecres, 1 d’octubre del 2014
MACARRONS A LA BOLONYESA
Hola!!
Avui us deixo una recepta d'aquelles que m'agraden tant pel dia a dia, un macarrons a la bolonyesa, a casa van tenir molt d'èxit és d'aquelles receptes que vas afegint i no tens de retirar res del vas, us deixo la recepta i espero que la poseu en pràctica ben aviat perquè passarà a ser una de les receptes que preparareu setmanalment, ja ho veureu!! :-)
Font el llibre de receptes econòmiques del TM5 jo he fet la versió guiada.
INGREDIENTS:
1 ceba tallada a quarts
2 pastanagues mitjanes tallades per la meitat
2 grans d'all
1 trosset d'àpit
50 gr d'oli d'oliva
250 gr de carn picada
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de orenga sec
1 pessic de pebre
450 gr de tòmaquet triturat
1 pessic de sucre
450 gr d'aigua
300 gr de macarrons
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba al vas juntament amb la pastanaga, l'àpit, els alls i l'oli. Trossegem 3 segons, velocitat 5. Tot seguit sofregim 7 minuts, 120º, velocitat 1. (amb la Tm31 sofregim 7 minuts, varoma, velocitat 1)
2. Afegim la carn picada, la sal, l'orenga i el pebre, remenem amb l'espàtula i ofeguem 5 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Incorporem el tòmaquet, el sucre i l'aigua, escalfem 5 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
4. Afegim els macarrons i programem el temps indicat en el paquet, en el meu cas 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop pari els posem en una safata i servim al moment
Nota: podem gratinar-los al forn
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A qui no li agraden uns bons macarrons i aquests teus es veuen deliciosos
ResponEliminaMuas
Doncs si Gemma son bonissims!
EliminaNo els he fet mai a la TMX, sempre bullo la pasta a part. Hauré de provar-ho.
ResponEliminaPTNTS
Dolça