Segur que et be de gust una magdalena??
Aquestes són molt bones i també molt fàcils, aquest cop he volgut fer la recepta guiada la que tenim a dins del llibre digital és tant fàcil de fer anar només tens de buscar la recepta a la pantalla d'inici i apretar començar, primer et surten els ingredients que necesites i despres prems a continuar i et va dient el que tens de posar a dins, apretar el selector i ella s'ho fa soleta jejejje, us puc assegurar que han sigut un èxit, el gust igual com sempre però aquest cop han pujat molt mes que altres vegades, o sigui que us en deixo al recepta perquè pugueu posar-la en pràctica amb el vostre Thermomix.
INGREDIENTS:
200 gr de sucre
La pell de mitja llimona (només la part groga)
2 ous
170 gr de llet sencera
170 gr d'oli de girasol
270 gr de farina de rebosteria
1/2 sobre de llevat químic (royal)
18 càpsules de magdalenes i un motlle de magdalenes (posarem les càpsules a dins així ens quedaran més altes i no s'obrirà al fornejar)
PREPARACIÓ:
Escalfarem el forn a 180º amb el ventilador posat així ens repartirà millor l'escalfor
1. Posem el sucre i la pell de la llimona a dins del vas, pulveritzem 30 segons a velocitat 10.
2. Afegim els ous i remenem 2 minuts, 37º, velocitat 5. Incorporem la llet i l'oli i remenem 10 segons a velocitat 5.
3. Afegim la farina i el llevat, remenem 10 segons a velocitat 3. Anirem emplenant les càpsules de magdalenes fins la meitat, empolsimarem amb sucre i les posarem a coure 20 minuts a 180º, per saber si estan ben cuites les punxarem amb un palet de fusta si surt net estan ben cuites, les trèiem del forn i les deixem refredar.
BON PROFIT!!
Amb aquesta termomix faràs meravelles, Judith!! Ja es veu!! petons
ResponEliminaSi Marina, tot i que a qui ens agrada cuinar x mi es millor utilitzar-la en format manual, així pots fer les teves modificacions!
EliminaDemà per esmorzar m'anirien molt bé amb el café amb llet:
ResponEliminaPetons
I tant Quima no ho dubto!
EliminaQuè maques t'han quedat!!! ara mateix una, o un parell, caurien... !
ResponEliminaGràcies Teresa la veritat és que a casa és un esmorzar típic!
Elimina