Bon dia!!
Després d'un dies de festa major a Banyoles tornem a la rutina, tot i que aquest plat ens el vam menjar per festes jejejje.
Aquesta recepta no paro de fer-la des de què la vaig descobrir, és recepta Thermomixera jajaja però el resultat és boníssim, el suquet és per anar-hi mollant pa i no parar! :-)
INGREDIENTS: ( 6 persones)
800/1.000 de carn de vedella tallada a daus per guisar com mes melós sigui la peça que compreu millor.
500 gr de verdures variades, jo hi poso mongeta tendra, carabassó, pastanaga i porro. (també i podeu afegir bolets i queden molt bé)
1 ceba tallada a quarts
2 grans d'all
50 gr d'oli d'oliva
1 cullerada de concentrat de tomàquet o 1 tomàquet petit tallat
Sal, pebre
100 gr d'aigua o de vi blanc
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, els alls i l'oli al vas programem 4 segons a velocitat 4. Tot seguit afegim el tomàquet i la vedella, programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
2. Afegim les verdures, la sal, el pebre i el líquid vi o aigua, programem 20 minuts, varoma, gir esquerra. velocitat cullera. Ja estarà llest, el servim en una safata o sinó el posem en una cassola com faig jo així us anirà millor per escalfar, us recomano fer-la d'un dia per altre, els gustos queden més assentats si és reposat.
BON PROFIT!
que delicioso mi madre lo hace parecido
ResponEliminahttp://senoritamandarina.blogspot.com.es/
Si es exquisito!
EliminaTu ho has dit: recepta de festa major!
ResponEliminaSi i tant, hi ha mes a mes economica
EliminaMol bé qu ho dius es per sucar i no parar
ResponEliminaMuas
Si Gemma, es un pecat però qui es resisteix ;-)
EliminaSí si...i sempre millor sucar-hi pa que mullar-lo
ResponElimina