Et soluciona un sopar o dinar en 20 minuts és econòmica, ràpida, sana i molt bona o sigui que o té tot, aquesta si que us puc dir que a sigut d'invenció pròpia, tenia musclos per fer al vapor però no sabia amb què acompanyar-los o sigui que he aprofitat el vapor d'obrir els musclos per coure les patates a dins del vas amb un xampinyons per donar un toc més sofisticat a la recepta.
Només espero que us agradi tant com a nosaltres, per cert l'he enviat a Madrid a "desarollo de recetas" a veure si la publiquen en alguna revista jejjej :-)
Disfruteu-la!
INGREDIENTS:
600 gr de musclos
600 gr de patates
150 gr de xampinyons nets i tallats per la meitat
100 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all laminat
50 gr d'aigua o vi blanc
Sal amb moderació
Julivert picat per decorar
Pebre vermell per decorar
Nota: compte amb la sal ja que les patates es couen amb l'aigua que deixen anar els musclos
PREPARACIÓ:
1. Netegem els musclos i reservem al Varoma.
2. Posem la papallona al vas, l'oli i l'all laminat, programem 4 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre netegem els xampinyons i pelem les patates a trossets petits.
3. Afegim els xampinyons, les patates, l'aigua, una mica de sal i posem el recipient varoma amb els musclos a sobre, programem 17 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Quan acabi comprovem la cocció de les patates i dels musclos, si cal programem 2 minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.
4. Retirem una de les valves al musclo i servim tot junt en una font, espolvoregem amb el pebre vermell i julivert.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.