Avui toca pasta!!
Aquesta és la recepta del mes de gener del calendari de Thermomix, ja fa dies que quan hi apunto coses me la miro o sigui que avui al mercat he comprat porros i l'he posat en pràctica. És una molt bona manera de menjar la pasta i no fer-la sempre igual, us la recomano perquè la salseta és boníssima! :-)
INGREDIENTS:
50 gr de mantega
150 gr de beicon a daus
500 gr de porro tallat a rodelles de mig centimetre
100 gr de nata per cuinar o creme fraiche
sal i pebre
1.500 d'aigua
300 gr de pasta o mes
formatge ratllat per acompanyar (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem la mantega i el beicon al vas, rossegem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1. (TM31 a varoma)
2. Afegim el porro, la sal i programem 15 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1. (TM31 a varoma)
3. Incorporem la nata, el pebre i remenem 10 segons, gir esquerra, velocitat 1. Retirem la salsa i reservem.
4. Sense rentar el vas posem l'aigua a dins amb una mica de sal i programem 15 minuts, varoma, velocitat 2 quan l'aigua bulli parem i afegim la pasta, programem el temps indicat en el paquet en el meu cas eren 5 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.
5. Colem la pasta i la servim acompanyada de la salsa
BON PROFIT!
Nota: Si voleu anar mes ràpid podeu fer bullir la pasta en una olla, mentre feu la salsa amb el Thermomix.
A mi la pasta em perd sigui com sigui, així que amb aquesta salseta segur que per lleparse dits
ResponEliminaMuas
Si Gemma queda molt bona el porro li dona un gust exquisit!
Elimina