dimecres, 14 de gener del 2015

NIUS DE PASTA AMB PORRO I BEICON

Avui toca pasta!!
Aquesta és la recepta del mes de gener del calendari de Thermomix, ja fa dies que quan hi apunto coses  me la miro o sigui que avui al mercat he comprat porros i l'he posat en pràctica. És una molt bona manera de menjar la pasta i no fer-la sempre igual, us la recomano perquè la salseta és boníssima! :-)

INGREDIENTS:
50 gr de mantega
150 gr de beicon a daus
500 gr de porro tallat a rodelles de mig centimetre
100 gr de nata per cuinar o creme fraiche
sal i pebre
1.500 d'aigua
300 gr de pasta o mes
formatge ratllat per acompanyar (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem la mantega i el beicon al vas, rossegem 5 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1. (TM31 a varoma)

2. Afegim el porro, la sal i programem 15 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1. (TM31 a varoma)

3. Incorporem la nata, el pebre i remenem 10 segons, gir esquerra, velocitat 1. Retirem la salsa i reservem.

4. Sense rentar el vas posem l'aigua a dins amb una mica de sal i programem 15 minuts, varoma, velocitat 2 quan l'aigua bulli parem i afegim la pasta, programem el temps indicat en el paquet en el meu cas eren 5 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.

5. Colem la pasta i la servim acompanyada de la salsa

BON PROFIT!

Nota: Si voleu anar mes ràpid podeu fer bullir la pasta en una olla, mentre feu la salsa amb el Thermomix.



2 comentaris:

  1. A mi la pasta em perd sigui com sigui, així que amb aquesta salseta segur que per lleparse dits
    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma queda molt bona el porro li dona un gust exquisit!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.