dimecres, 7 de gener del 2015

TORTELL DE REIS

Bones!!
Aquesta si és l'última entrada d'aquestes festes, el tortell de reis, aquest any per falta de temps em vaig decidir per fer un tortell de pasta de full farcit de crema. Vaig preparar la crema pastissera que amb la TM5 és un plis plas només tens de posar els ingredients i ella s'ho fa soleta, us recomano que la feu a la vigília perquè estigui ben freda i reposada.
Espero que els Reis us hagin portat tot el que heu demanant :-) A partir d'avui posaré receptes light crec que ens aniran bé a tot@s ;-)

INGREDIENTS:
1 base de pasta de full rodona
500 gr de llet
70 gr de sucre
1 cullerada de vainilla líquida
2 ous + 2 rovells
50 gr de maicena

PREPARACIÓ:

TM5 Anem al menú i posem receptes automàtiques escollim l'opció crema pastissera, posem els ingredients i premem el selector, quan acabi ja ens avisarà.

TM31
1. Posem tots els ingredients a dins del vas i programem 8 minuts, 90º, velocitat 4. Quan estigui la posem a dins d'una màniga pastissera i la deixem refredar del tot, la reservem a la nevera fins el moment de farcir el tortell.

Escalfarem el forn a 180º

2. Agafem la base de pasta de full i la posem a sobre la safata del forn, amb un plat petit tallem el cercle del mig, la pintem amb clara d'ou i espolvoregem amb sucre i ametlla laminada, la fornegem uns 15 minuts fins que veiem que està daurada i s'hagi estufat. Retirem del forn i la deixem refredar del tot, un cop freda amb un ganivet de serra l'anirem partint amb molt de compte que no se'ns trenqui, li posem la crema a dins tapem amb la pasta de full i ja estarà!

BON PROFIT!!

Nota: si poseu la llet freda de la nevera programeu 1 minut mes perquè no us quedaria prou espesa

I

2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.