Hola!!
Avui us deixo un arròs, m'encanten els arrossos fets amb el Thermomix queden al punt, si encara no heu preparat mai arròs us animo a fer-ho perquè queden molt gustosos i molt ben cuits, a casa a sigut plat únic amb una bona amanida tens un menú complert!
Aquesta recepta l'he tret de la plataforma oficial de receptes si encara no us heu registrat podeu fer-ho anant a aquest enllaç mithermomix.es us agradarà allà us podreu fer els menús setmanals però això us ho explicaré un altre dia :-) Anem a la recepta!!
Recepta apte per TM31 i TM5
INGREDIENTS:
100 gr pebrot verd italià
200 gr ceba
1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
300 gr de carn de vedella tallada a daus
1 culleradeta de sal
1 pessic de pebre negre
100 gr de vi blanc
1 culleradeta de pimentó dolç
800 gr d'aigua
1 i 1/2 pastilla de brou de carn
250 gr d'arròs gra rodó
Julivert per decorar (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba al vas, el pebrot, l'all i l'oli trossegem 4 segons a velocitat 4. Tot seguit sofregim 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
2. Incorporem la carn, la sal i el pebre, programem 8 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Afegim el vi blanc i programem 2 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera sense posar el cubilet per afavorir l'evaporació de l'alcohol.
4. Afegim el pimentó, l'aigua i les pastilles de brou, programem 20 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
5. Incorporem l'arròs i programem 13 minuts, 100º. gir esquerra, velocitat cullera. Servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts.
BON PROFIT!
NOTA: És un arròs molt caldós amb suc admet fins a 300 gr d'arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.