dimecres, 25 de febrer del 2015

ARRÒS MELÓS amb VEDELLA

Hola!!
Avui us deixo un arròs, m'encanten els arrossos fets amb el Thermomix queden al punt, si encara no heu preparat mai arròs us animo a fer-ho perquè queden molt gustosos i molt ben cuits, a casa a sigut plat únic amb una bona amanida tens un menú complert!
Aquesta recepta l'he tret de la plataforma oficial de receptes si encara no us heu registrat podeu fer-ho anant a aquest enllaç mithermomix.es us agradarà allà us podreu fer els menús setmanals però això us ho explicaré un altre dia :-) Anem a la recepta!!
Recepta apte per TM31 i TM5

INGREDIENTS:
100 gr pebrot verd italià
200 gr ceba
1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
300 gr de carn de vedella tallada a daus
1 culleradeta de sal
1 pessic de pebre negre
100 gr de vi blanc
1 culleradeta de pimentó dolç
800 gr d'aigua
1 i 1/2 pastilla de brou de carn
250 gr d'arròs gra rodó
Julivert per decorar (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba al vas, el pebrot, l'all i l'oli trossegem 4 segons a velocitat 4. Tot seguit sofregim 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Incorporem la carn, la sal i el pebre, programem 8 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Afegim el vi blanc i programem 2 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera sense posar el cubilet per afavorir l'evaporació de l'alcohol.

4. Afegim el pimentó, l'aigua i les pastilles de brou, programem 20 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Incorporem l'arròs i programem 13 minuts, 100º. gir esquerra, velocitat cullera. Servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts.

BON PROFIT!

NOTA: És un arròs molt caldós amb suc admet fins a 300 gr d'arròs.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.