dimarts, 17 de febrer de 2015

BROWNIE

Comencem bé la setmana!!
Aquest va ser el nostre postre del cap de setmana, un brownie molt ràpid de fer però també molt ràpid és va acabar jejejej
Es una recepta guiada del TM5 i em va agradar per lo senzill i bo què és, ara a casa ja m'han dit què el pròxim cop el faci amb avellanes i així ho faré!!

INGREDIENTS:
100 gr de mantega a temperatura ambient
50 gr de farina
100 gr de sucre
3 ous
250 gr de xocolata fondant tallada a trossets
100 gr de nous

PREPARACIÓ:

Escalfarem el forn a 180º i engrassem un motlle amb mantega

1. Posem la mantega, la farina, el sucre, els ous i la xocolata remenem 30 segons a velocitat 5.

2. Afegim les nous i remenem 20 segons a a velocitat 3. Posem la mescla a dins del motlle i amb l'espàtula allisem la superfície, li donem dos cops a sobre l'encimera i la deixem coure al forn 15 minuts. 
El brownie és caracteritza per ser cruixent de fora i húmit per dins com si fos cru però és així per tant aneu alerta a no passar-vos amb la cocció.

BON PROFIT!!




8 comentaris:

  1. Super bueno, a mi me gusta con helado de vainilla jajajaj para que no me engorde nada .Buenísimo huuuu.Bssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues claro que si Doris! Con helado seguro que sabe mejor buena idea jijiji

      Elimina
  2. Un brownie....és èxit assegurat!!! Ja ens explicaràs com està amb avellanes!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Olga ja el penjaré no tardaré gaire a fer-lo aquest va tenir molt d'èxit

      Elimina
  3. que bueno el brownie me encanta, que bien te ha quedado.
    un beso

    ResponElimina
  4. Que chulo te ha quedado,yo tengo que practicar más, no acaba de gustarme como me queda... probaré tu receta. Bss.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues esta es muy rápida y sale muy rico, el truco esta en no pasarse de cocción.

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.