dimecres, 4 de febrer del 2015

PÈSOLS A LA FRANCESA


Hola!!
Continuem amb receptes de dieta avui us deixo amb aquesta de pèsols molt ràpida i bona, apte per vegetarians. És del llibre de Verdures i llegums, espero que us agradin!
Recepta apte per TM31 i TM5


INGREDIENTS:
400 gr de pèsol ja nets (si els compreu amb beina 1 kg)
300 gr d'enciam iceberg tallats a tires
200 gr de ceba
50 gr d'oli d'oliva
125 gr de vi blanc
1 culleradeta de sal
Pebre
Un ramet d'herbes aromàtiques (romaní, julivert, farigola etç)
50 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba la vas i la trossegem 4 segons a velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar la resta de les parets del vas i afegim l'oli, sofregim 3 minuts, 100º, velocitat cullera.

2. Incorporem l'enciam, els pèsols, el vi, la sal, el pebre i el ramet d'herbes a sobre de tot, tanquem i programem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

3.Afegim els 50 gr d'aigua i programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Comprovem la cocció del pèsol sinó li posem 3 minuts mes a la mateixa temperatura i velocitat. 

BON PROFIT!






2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.