dijous, 30 d’abril del 2015
SALSA DE FORMATGE CHEDDAR
Hola!!!
Ja arriba el bon temps aquest serà un cap de setmana llarg per tothom qui faci pont i aquestes receptes ens venen de perles per passar estones en família, amics, coneguts.....
Aquesta salsa es senzillament deliciosa el cheddar és molt suau de gust i alhora molt gustós, és ideal per barbacoes per acompanyar la carn, un plat de pasta o per menjar amb "nachos"
Espero que us agradi!! :-)
INGREDIENTS:
300 gr de formatge cheddar
25 gr de mantega
15 gr de farina
200 gr de llet
1 polsim de pebre
PREPARACIÓ:
1. Posem el formatge la vas i el ratllem 5 segons a velocitat 10. Retirem i reservem.
2. Posem la mantega i la farina al vas i programem 2 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Afegim la llet, el pebre i programem 4 minuts, 100º, velocitat 3.
3. Incorporem el formatge reservat i barregem 2 minuts, 90º, velocitat 3. Ja estarà llesta per consumir.
La podeu servir amb "nachos", carn, pasta, etç...
BON PROFIT!!
Aquest és el Cheddar que vaig utilitzar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La provaré......però l'hauré de fer per la meva filla i per mi!!! Als altres dos....el formatge...res de res!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Es molt bona ja veuràs i si te'n sobra cap a la nevera per un altre dia! :-)
EliminaBuf, és molt calòrica aquesta proposta!!!
ResponEliminaHola Paquita!
EliminaLa veritat es que quan menjo aquestes coses prefereixo no comptar les calories jejeje