dijous, 30 d’abril del 2015

SALSA DE FORMATGE CHEDDAR


Hola!!!
Ja arriba el bon temps aquest serà un cap de setmana llarg per tothom qui faci pont i aquestes receptes ens venen de perles per passar estones en família, amics, coneguts.....
Aquesta salsa es senzillament deliciosa el cheddar és molt suau de gust i alhora molt gustós, és ideal per barbacoes per acompanyar la carn, un plat de pasta o per menjar amb "nachos"
Espero que us agradi!! :-)

INGREDIENTS:
300 gr de formatge cheddar
25 gr de mantega
15 gr de farina
200 gr de llet
1 polsim de pebre

PREPARACIÓ:

1. Posem el formatge la vas i el ratllem 5 segons a velocitat 10. Retirem i reservem.

2. Posem la mantega i la farina al vas i programem 2 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Afegim la llet, el pebre i programem 4 minuts, 100º, velocitat 3.

3. Incorporem el formatge reservat i barregem 2 minuts, 90º, velocitat 3. Ja estarà llesta per consumir.
La podeu servir amb "nachos", carn, pasta, etç...

BON PROFIT!!


Aquest és el Cheddar que vaig utilitzar.

4 comentaris:

  1. La provaré......però l'hauré de fer per la meva filla i per mi!!! Als altres dos....el formatge...res de res!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt bona ja veuràs i si te'n sobra cap a la nevera per un altre dia! :-)

      Elimina
  2. Buf, és molt calòrica aquesta proposta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Paquita!
      La veritat es que quan menjo aquestes coses prefereixo no comptar les calories jejeje

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.