dijous, 7 de maig de 2015

ALES DE POLLASTRE MARINADES AMB SOJA, MEL I LLIMONA


Hola!!
S'acosta el cap de setmana i aquesta recepta és ideal per fer una sopar de tapes, les podeu deixar preparades prèviament mentre és marinen i al moment de para la taula les poseu a coure que amb 30 minuts les a punt, espero que us agradin molt a casa han sigut un èxit!! :-)
Font: Llibre Simplemente Espectacular

INGREDIENTS:
1 kg d'ales de pollastre
5-6 grans d'all
70 gr de mel
70 gr de salsa de soja (mireu que sigui per cuinar normalment la que venen al super és per amanir)
50 gr de suc de llimona
50 gr d'oli d'oliva verge
1/2 Culleradeta de Gingebre amb pols
pebre negre al gust

PREPARACIÓ:

1.Posem els alls al vas i els triturem 4 segons a velocitat 5. Afegim la resta d'ingredients menys les ales i remenem 5 segons a velocitat 5.

2. Aboquem aquesta mescla sobre les ales i les deixem macerar uns 30 minuts. (jo els i tinc 3 o 4 hores)

3. Un cop marinades les posem al vas juntament amb las salsa del marinat i les courem 25 minuts,100º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Treiem el cubilet i tornem a programar 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera, per reduir la salsa.

BON PROFIT!!


Aquí crues ja marinades, a punt per coure :-)

2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.