dimarts, 19 de maig de 2015

ARRÒS MEDITERRANI


Hola!!
He tornat amb un arròs, una recepta pel dia a dia que a casa no ens cansem mai de menjar, aquesta setmana m'he proposat penjar 2 receptes per compensar que la setmana passada no en vaig penjar cap.
Espero que us agradi i què la poseu en pràctica molt aviat!!
Bona setmana!

INGREDIENTS:
Pel brou:
4 grans d'all
Unes branquetes de julivert fresc
1 culleradeta de sal
50 gr de suc de taronja
50 gr de suc de llimona
800 gr d'aigua
Safrà
1 Cayena (opcional)
Per l'arròs:
100 gr de pebrot verd
100 gr de pebrot vermell
200 gr de tomàquet tallat a quarts
2 grans d'all
100 gr d'oli d'oliva
500 gr de minestra de verdures congelada
350 gr d'arròs rodó

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls i el julivert al vas, triturem 15 segons a velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets del vas, afegim els suc de taronja, el de llimona, l'aigua, el safrà i la cayena, triturem 20 segons a velocitat 8. Retirem i reservem.

2. Ara posem els pebrots, els tomàquets a quarts, els grans d'all i l'oli, triturem tot junt 6 segons a velocitat 4 i tot seguit sofregim 5 minuts, 120º, velocitat 1. (TM31 a varoma)

3. Col.loquem la papallona, afegim la minestra de verdures i programem 7 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Incorporem l'arròs i programem 3 minuts, 100º,  gir esquerra, velocitat cullera. Afegim el brou reservat i programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. En lloc del cubilet i posem el cistellet per evitar que esquitxi.

5. Servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts abans de servir. Bon profit!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.